L'aparatós accident d'un camió obliga a tallar de matinada l'A-7 a Alberic

S'han mobilitzat per a les tasques d'extinció sis dotacions de bombers de Xàtiva, Alzira i Ontinyent.
Imatge de l'incendi a l'A-7 | Consorci Bombers València

 

Un aparatós accident i posterior bolcada i incendi d'un camió frigorífic en l'A-7 al seu pas per Alberic, la Ribera Alta, ha obligat a tallar de matinada aquesta autovia en sentit València, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

El sinistre no ha deixat víctimes, ja que el conductor ha eixit del camió pel seu propi peu. No obstant això, ha obligat a tallar l'A-7 en sentit cap a la capital del Túria.

 

S'han mobilitzat per a les tasques d'extinció sis dotacions de bombers de Xàtiva, Alzira i Ontinyent, que han donat per controlat el foc a les 4.24 hores.

Un motorista ferit en patir un accident amb un cotxe a l'avinguda Blasco Ibáñez de València

 

Aquest dilluns es produïa un accident de trànsit a la ciutat de València entre un cotxe i una moto, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El sinistre es produïa al voltant de les 14.15 hores del migdia d'aquest dilluns, en l'avinguda Blasco Ibáñez de la capital, i en ell es veien implicats un turisme i una moto.

 

A causa de l'accident resultava ferit el motorista, un home de 52 anys, que va ser atés pels serveis mèdics, que es desplaçaven fins al lloc dels fets amb una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU). El ferit va ser assistit i posteriorment traslladat a l'Hospital Clínic Universitari de València.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!