Mor als 60 anys José Luis Rojas, vicepresident de la Junta Local Fallera d'Alzira

Rojas es va caracteritzar per treballar incansablement per les falles d'Alzira i la seua Junta Local Fallera.
 
Imatge de José Luis Rojas | Junta Local Fallera d'Alzira (Facebook)

 

Aquest dimecres moria José Luis Rojas, vicepresident de la Junta Local Fallera d'Alzira. Rojas moria als 60 anys, a causa d'un càncer. Tota la localitat, així com les Juntes Falleres d'altres municipis i moltes altres persones del món faller, han lamentat la pèrdua d'una persona molt compromesa amb millorar i fer cada dia més gran la festa fallera.

 

 

Tal com s'explicava en un escrit de comiat publicat per la Junta Local fallera d'Alzira a les xarxes socials, Rojas es va caracteritzar per treballar incansablement per les falles d'Alzira i la seua Junta Local Fallera.

 

Fruit dels seus esforços es va aconseguir realitzar una nova imatge de la patrona, la Verge de Lluch, així com el seu mantell. A més, va ser precursor de la creació de la colla dels vestidors de la patrona per a l'Ofrena. En definitiva, va posar en marxa diferents iniciatives per a donar una major incidència i importància a l'acte.

 

José Luis Rojas, a més de participar en la Junta Local Fallera d'Alzira, de la qual va formar part durant 10 anys, també va ser molt actiu en diferents comissions de la ciutat. Tal com apuntava el diari Levante-EMV, va ser amb anterioritat president de la Falla Colmenar – Reyes Católicos, així com un membre destacat d'altres comissions, com la de Plaça Major i La Malva.

 

Des de la Junta Local fallera d'Alzira van voler agrair tota la tasca realitzada i dedicació de Rojas, a qui "trobàrem a faltar, sempre quedaràs gravat al nostre record".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!