València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una Operació antidroga requisa més de mil plantes de marihuana a Alberic

L'operació contra el tràfic de marihuana es va iniciar a les 5 de la matinada d'aquest dimecres en el barri de la Troneta d'Alberic.
L'operació se saldava amb la detenció d'unes 20 persones | València Diari

 

Aquest dimecres, 23 de gener, s'activava una Operació antidroga de la Guàrdia Civil a la localitat d'Alberic, a la Ribera Alta, que se saldava amb la detenció d'unes 20 persones. Així mateix, els agents requisaven més de mil plantes de marihuana i desmantellaven més de 40 connexions il·legals a la xarxa de llum.

 

L'operació contra el tràfic de marihuana es va iniciar a les 5 de la matinada d'aquest dimecres en el barri de la Troneta de la localitat, quan nombrosos agents de la Guàrdia Civil i tècnics de l'empresa Iberdrola es van personar allí.

 

Els tècnics van anar desconnectant les connexions il·legals, mentre la Guàrdia Civil passava per les cases d'on provenien les connexions. Ja dins dels habitatges, els agents es van trobar amb plantacions interiors de marihuana en xicotets hivernacles, dins els quals hi havia plantes en creixement i aparells per accelerar el cultiu. Un total de més de mil plantes van ser confiscades per la Guàrdia Civil.

 

Els detinguts estan acusats en la majoria dels casos per defraudació de fluid elèctric, a causa de les connexions il·legals a la xarxa elèctrica, i en altres casos també se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública per la possessió de les plantes.

 

L'operació va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de la localitat, així com amb el suport de l'Ajuntament.

Altres intervencions a la zona

Recentment la zona ja ha viscut intervencions semblants, tant en el mes de desembre com en el mes de març del passat 2018. Un dels motius de les intervencions era el problema amb el corrent elèctric, derivat de la nombrosa quantitat de connexions fraudulentes, que obligava a cossos de seguretat i tècnics elèctrics a personar-se al barri per desmantellar les connexions il·legals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!