Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Rescaten una persona després de caure per un terraplé a l'A-7 a Gavarda

El sinistre va ocórrer al voltant de les 23.00 hores de la nit de dimecres.
Leer en español
Imatge del vehicle accidentat | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquesta passada nit es produïa un accident de trànsit a l'autovia A-7, a l'altura de Gavarda, a la comarca de la Ribera Alta, en patir una eixida de la via un vehicle, segons ha informat el Consorci provincial de Bombers de València.

 

El sinistre va ocórrer al voltant de les 23.00 hores de la nit de dimecres, en l'autovia A-7, direcció València, a l'altura del terme municipal de Gavarda. El vehicle se'n va eixir de la via i va caure per un terraplé en una zona de canyes.

 

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar efectius de bombers de Consorci, precedents dels parcs de Xàtiva i Alzira, que van rescatar a la persona accidentada amb la tècnica del tobogan, i trasllada fins on estaven els serveis mèdics, per a ser atesa.

Imatge de les tasques de rescat dels bombers | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris