València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'origina un incendi en una antiga discoteca de Carcaixent

El foc s'ha originat al voltant de la una de la matinada, en els jardins del recinte.
Imatge de les tasques d'extinció del foc als jardins de la discoteca | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquesta matinada s'ha produït un incendi als jardins d'una discoteca en desús a Carcaixent, a la comarca de la Ribera Alta, segons ha informat el Consorci provincial de Bombers de València.

 

El foc s'ha originat al voltant de la una de la matinada, en els jardins d'una antiga discoteca, en desús actualment, situada a la Partida Barranquet de la localitat.

 

Tres dotacions de bombers del Consorci, procedents del parc d'Alzira, es van mobilitzar per a fer front a les flames, que van cremar brosses i material vegetal divers que hi havia al recinte. El foc es donava per extingit una hora després, al voltant de les 2.10 hores.

 

Mor un home i altres dos resulten ferits en un incendi a un edifici d'Orihuela

Ahir de matí es produïa un incendi en un edifici de vivendes a Orihuela, a comarca del Baix Segura, en el qual moria un home i altres dos persones resultaven ferides, segons va informar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

La veu d'alarma es va donar al voltant de les 6.50 hores del matí, quan es va avisar sobre un foc a un bloc de cases del carrer Orihuela de la localitat amb el mateix nom. Fins allí es van desplaçar els serveis mèdics, amb una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

En arribar, els efectius sanitaris només van poder confirmar la mort d'un home de 34 anys per cremades. Així mateix, van ser assistits altres dos homes, de 61 i 23 anys, per inhalació de fum. Els dos ferits van ser traslladats a l'Hospital Vega Baja d'Orihuela.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!