València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una xiqueta denuncia les violacions durant mesos del seu tio i intenten cremar-la viva

El tio va ser detingut i familiars seus van intentar cremar viva a la víctima com a represàlia.
La menor va denunciar les violacions al quarter de la Guàrdia Civil d'Alberic | València Diari

 

Un home de 40 anys va ser detingut aquest dimarts com a presumpte autor de violacions repetides durant mesos a la seua neboda, menor d'edat, en una localitat de La Ribera. Així mateix, familiars de l'acusat van intentar cremar viva a la víctima com a represàlia. La menor va haver de fugir de casa.

 

Segons sembla, la xiqueta, de 13 anys, havia estat patint violacions reiterades durant mesos per part del seu tio, germà del pare de la menor, que ja comptava amb altres antecendets pocilials i també penals abans d'aquesta detenció. La víctima, junt amb alguns famliars seus, va anar a denunciar els fets al quarter de la Guàrdia Civil d'Alberic.

 

En produir-se la detenció, la situació encara es va posar més delicada, ja que familiars de l'acusat es van dirigir al domicili de la xiqueta amb bidons de gasolina per cremar-la com a represàlia. La vida de la menor va córrer un seriós perill, i va haver de fugir per les teulades, mentre efectius de Guàrdia Civil i Policia Local intervenien en la zona per evitar enfrontaments i altres problemes.

 

El cas quedarà en mans del Jutjat d'Alzira, i s'espera que el tio de la xiqueta, acusat de les repetides violacions, passe a disposició judicial pròximament. La xiqueta ha quedat internada en un pis d'acollida. Els serveis socials van activar urgentment el procés per a poder traure-la de la localitat i asignar-li un espai segur que es mantindrà en secret. La xiqueta rebrà, a més, suport psicològic després de tots els fets viscuts.

 

Al barri, una zona conflictiva, continuava la vigilància també aquest dimecres, per evitar tensions i enfrontaments, i garantir la normalitat. A la zona solen haver intervencions de les forces de seguretat, ja que és comú el tràfic de drogues, les connexions fraudulentes a la xarxa elèctrica o la presència d'hivernacles de marihuana, entre altres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!