URGENT:

Els nous contagis i morts en Espanya confirmen la tendència

Almussafes celebra el seu primer carnestoltes municipal

El municipi d'Almussafes es plena de superherois i superheroïnes per donar alegria als seus carrers.
Desfilada de Carnestoltes | Ajuntament d'Almussafes

 

El passat dissabte 23 de febrer es va dur a terme a Almussafes una festa de carnestoltes organitzada per l'Ajuntament de la localitat. En aquesta primera edició de la iniciativa, l'ambientació de la qual va girar entorn dels superherois i superheroïnes, centenars de persones van participar en el pregó, desfilada amb batucada, tallers infantils i un berenar. “Honestament crec que ho hem aconseguit i per això intentarem que en el futur aquesta convocatòria vaja creixent”, assenyala la regidora de Cultura, Davinia Calatayud.

  

  

L'alegria, el color i la música van estar presents el passat dissabte 23 de febrer en la festa impulsada per l'Ajuntament d'Almussafes per a commemorar el carnestoltes. Centenars de persones es van congregar a l'esplanada del Centre Cultural de la població per a donar el tret d'eixida a aquesta popular festa que per primera vegada arriba a la localitat a través d'una iniciativa municipal.

  

  

“El nostre objectiu amb aquest acte totalment desenfadat era que tots els veïns i veïnes, independentment de la seua edat, pogueren passar una vesprada divertida en la qual deixaren de costat els seus problemes. Honestament crec que ho hem aconseguit i per això intentarem que en el futur aquesta convocatòria vaja creixent i guanyant seguidors i seguidores”, declara la regidora de Cultura, Davinia Calatayud.

  

  

La vesprada va començar a les 16.30 hores amb el pregó que es va llegir al balcó del Centre Cultural. Un grup de superherois i superheroïnes van ser els personatges encarregats de comunicar a les persones assistents la necessitat de gaudir intensament de l'acte, en el qual una banda de batucada va traslladar a la comitiva des de l'esplanada de la infraestructura fins a l'Àgora del parc Central, on van continuar les propostes. Allí, el soroll de la percussió va continuar sonant per a donar pas després a una sèrie de tallers de globoflèxia, pinta cares i màscares de carnestoltes. I, per acabar, es va servir xocolate i ensaïmades per a berenar.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!