València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Consum amplia el seu servei de tenda online a la Ribera Baixa

La tenda online de Consum disposa de més de 9.000 articles.
Imatge d'arxiu d'un Supermercat Consum | Europa Press

 

La tenda online de Consum continua ampliant el seu servei per la comarca de la Ribera Baixa, arribant a poblacions i pedanies com Sueca, El Perelló, Mareny de Barraquetes, Mareny de Vilches, Les Palmeres, Cullera, Mareny de Sant Lorenzo, Fortaleny, Corbera, Llaurí, Favara i Riola, arribant a una població de 59.000 clients potencials. L'e-commerce de la Cooperativa també està disponible per a les urbanitzacions de Cullera, com a Platja del Rei, Sol, Mar i Tarongers, Dosser, Faro, Brosquil, Estany i Marenyet.

 

Consum va desembarcar per primera vegada en la Ribera en gener de 2019, portant el seu servei online a Alzira, Algemesí, l'Alcúdia, Alginet, Carlet, Benimodo, Guadassuar, Albalat de la Ribera, Benicull, Polinyà del Xúquer, Sollana, Benifaió, Almussafes i El Romaní, aconseguint una població de més de 153.000 clients potencials.

 

Actualment, la Cooperativa ofereix tenda online a més d'un centenar de poblacions de les províncies de València, Alacant i Barcelona, així com Almeria, Castelló capital i Almassora. Preveu continuar l'expansió a altres zones en els pròxims mesos.

 

Des que es va llançar la tenda online de Consum, en novembre de 2016, s'ha anat millorant el disseny per a donar-li prioritat al mòbil, s'han inclòs bàners per categories i s'han creat agrupacions de productes, com els ecològics. A més, es poden consultar les franges horàries de lliurament abans de fer la comanda i gaudir de descomptes automàtics en les compres o decidir quan volen canviar-los.

 

Els mateixos descomptes on i off

La tenda online de Consum disposa de més de 9.000 articles, entre els quals destaquen, els aliments frescos al tall, com carn, peix i xarcuteria.

 

Els clients poden accedir també a productes frescos en safata i varietat de marques, comptant, a més, amb tots els descomptes i 'Els meus favorits' (antics 'xec-creix') acumulats per al compte de cada soci-client, ja que el programa de fidelització Món Consum està completament vinculat amb la plataforma.

 

Per a garantir el millor servei, la comanda online es prepara des del propi supermercat i el personal especialitzat selecciona tots els articles de la comanda, triant sempre el producte més adequat, tenint en compte la frescor i la qualitat dels articles frescos i refrigerats, així com la seua data de caducitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!