València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un home a Sueca per agredir a la seua dona i les seues filles a les quals va tancar durant dies

La filla major va començar a tremolar i plorar i els va començar a relata que estaven fugint d'ell
Imatge d'arxiu | Guàrdia Civil

 

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Sueca a un home acusat d'agredir a la seua dona i a dos de les seues tres filles, tal com informa la denúncia anònima d'una testimoni que va presenciar una discussió i va alertar a l'institut armat. Una de les filles va relatar que el pare les havia mantingut tancades durant dies. 

  

Al detingut, de 40 anys i nacionalitat marroquina, se li atribuixen diversos delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, trencament de condemna i delicte contra la llibertat sobre la seua dona i les seues tres filles, espanyoles, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. 

  

La Guàrdia Civil va tindre coneixement el passat 1 d'abril, a través de personal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sueca i d'una testimoni, del presumpte delicte de violència de gènere. La testimoni va presenciar una "gran discussió" entre la parella i com el detingut agredia i insultava fortament a la dona i a les seues filles i va decidir comunicar els fets de manera anònima. 

  

Una vegada realitzades les gestions pertinents, els agents van comprovar que la víctima tenia un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció però no el duia damunt "per a no crear cap tipus d'alarma". Els agents encarregats de la protecció de víctimes de Viogen es van desplaçar al domicili on residia la víctima amb el seu presumpte agressor i les filles. La dona va comentar que marxaven a Ciudad Real i que estava a Sueca per a recollir a la seua filla major. 

  

En aquest moment, la filla major del matrimoni va començar a tremolar i plorar i els va començar a relatar, sense que estiguera el pare per allí, que estaven fugint d'ell perquè "portaven dies tancades sense poder eixir al carrer". 

  

La víctima va relatar que el dissabte havia tingut una "forta discussió" i va ser agredida pel seu marit, al mateix temps que va mostrar una lesió a causa dels colps, a més de que també va assegurar que havia agredit a dos de les seues filles.

  

Una vegada protegides les víctimes, la Guàrdia Civil de Sueca es va traslladar fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets. Víctima i filles van ser traslladades pels agents al Centre de Salut de Sueca per a ser reconegudes i aportar-los ajuda psicològica. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sueca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!