València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mor Joan Roda, alcalde de Sollana

L'Ajuntament celebrarà aquesta vesprada un plenari extraordinari per transmetre el condol als familiars i establir el dol oficial al municipi.
Joan Roda durant una entrevista | Sollana TV

 

Aquesta matinada ha mort als 61 anys Joan Roda Gómez, alcalde de Sollana, a la comarca de la Ribera Baixa. Roda arrossegava una llarga malaltia des de feia quasi dos anys, segons apuntava Levante-EMV, que el va obligar a deixar la vida política.

 

Les restes mortals de Roda han sigut traslladades a l'Institut Anatòmic Forense de València. Des de l'Ajuntament, per la seua banda, s'ha decidit celebrar aquesta vesprada un plenari extraordinari que servirà per a transmetre el condol als familiars de Roda i establir tres dies de dol oficial al municipi. Així mateix, s'ha contemplat la possibilitat d'instal·lar la capella ardent de Joan Roda al consistori.

 

Alcalde de Sollana

Joan Roda es va presentar com a candidat a l'alcaldia de la localitat de Sollana pel PSPV-PSOE en les últimes eleccions municipals, celebrades en maig de 2015. Després d'un pacte de govern entre els socialistes, Compromís i el partit Independents per Sollana, Roda es va convertir en alcalde. Posteriorment, la malaltia el va obligar a deixar l'alcaldia, generant un període d'inestabilitat en el govern municipal.

Anteriorment, en la legislatura de 2011 a 2015, Roda va formar part del grup municipal del PSPV, a l'oposició.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!