La víctima de l'accident de la N-332 acabava de conéixer la mort del seu germà a l'hospital

La Guàrdia Civil investiga si el cotxe de l'accidentada, que va envair el carril contrari, ho va fer a causa d'algun descuit o altre problema.
Imatge del vehicle accidentat | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest dijous de matí moria una dona de 69 anys en patir un accident de trànsit a la carretera N-332, en el terme de Favara, a la comarca de la Ribera Baixa. La víctima, que conduïa un turisme, va xocar frontalment contra un camió.

 

Segons informava el diari Levante-EMV, la dona estava tornant per la N-332 al seu domicili de Cullera, després d'haver estat visitant el seu germà a l'hospital de La Ribera, a Alzira. El germà, que patia una greu malaltia, havia mort al centre hospitalari.

 

Així, la dona tornava per carretera després de viure aquesta situació, el que podria haver influït en els fets. En aquest sentit, des de la Guàrdia Civil s'està investigant si el cotxe de l'accidentada, que va envair el carril contrari, ho va fer a causa d'algun descuit o altre problema. S'espera, així mateix, que l'autòpsia de la dona revele més dades sobre com es va produir el succés.

 

El cos de la dona va haver de ser excarcerat

El sinistre va ocórrer al voltant de les 7.00 hores del matí d'aquest dijous, i fins al lloc es van mobilitzar fins a 9 efectius del Consorci Provincial de Bombers de València, procedents dels parcs de Gandia i Cullera, per tal d'excarcerar a la víctima mortal.

 

Pel que fa als serveis mèdics, es va desplaçar una unitat SAMU, però en arribar, els efectius sanitaris només van poder confirmar la mort de la dona.

 

L'accident va provocar, a més, cues de fins a quatre quilòmetres, en una hora punta de desplaçaments en aquesta via.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!