Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Alaska, sobre Mario Vaquerizo: «La fase aguda del dolor ja ha passat, ja està tot bé»

La cantant ha revelat que el seu marit es troba millor de l'artrosi crònica que patix
Alaska ha parlat de l'estat de salut de Mario Vaquerizo | INSTAGRAM

 

Fa pocs mesos, Mario Vaquerizo fea públic que patia artrosi crònica, una malaltia per la que haurà de seguir un tractament de per vida. L'home d’Alaska no ha encaixat gens bé esta situació i, tal com afirmava en algunes entrevistes, no està passant pel seu millor moment. És per això que amb motiu de la presència de la seua dona en el 50é aniversari del Parc d’Atraccions de Madrid, Alaska ha sigut entrevistada i preguntada pels ànims de Mario i pel seu estat de salut actual.

 

A les preguntes dels periodistes, interessats per la salut del cantant de Nancys Rubias, Alaska ha tranquil·litzat als mitjans amb les següents declaracions: «Està millor. Una volta passada la fase aguda del dolor, ja està tot bé. (...) Està amb la rehabilitació i, a partir d’ara, començarà a fer un poc d’exercici per a recuperar la musculatura perquè se li ha quedat...». També ha explicat que «Mario haurà de posar-se seriós i cuidar-se bé la resta de la seua vida, fer rehabilitació i exercici.»

 

Alaska ha parlat sobre el seu home i la seua salut | INSTAGRAM

 

El dia a dia amb la malaltia

La premsa també s’ha interessat per saber com afronta la parella este nou problema i com és el seu dia a dia, ja que ara Alaska s'ha de fer càrrec del seu home i exercir un nou paper com a infermera, a la qual cosa ella ha contestat: «Sóc bona com a infermera, l’única cosa que em desespera és que ell es desespere. (...) Ell és molt bon pacient perquè si un metge li recepta una pastilla, se la pren, però quan la pastilla no produïx l’afecte que ell vol, es desespera».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris