Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Candela Acevedo mostra el resultat de la seua cirurgia d'augment de pit

L'exconcursant de 'GH DÚO' se sent orgullosa del seu nou escot i ha vullgut compartir-lo amb els seus seguidors
Leer en español
Candela Acevedo es va operar les mamelles fa un parell de mesos | València Diari

 

Des que Candela Acevedo es va fer famosa per participar en el ‘reality’ de ‘GH DÚO’ amb el seu ex Antonio Tejado, la seua vida d'infermera ha fet un gir de 180 graus, i ara se la pot vore amb freqüència en els platós de televisió, convertint-se en notícia dia a dia gràcies a la gran popularitat que ha guanyat.

 

Disposada a deixar arrere la seua antiga vida com a parella de Tejado, pareix que Candela haja vullgut encetar esta etapa nova amb un canvi físic; i potser perquè ara la seua imatge és molt important, Acevedo va decidir en març —un mes després d'eixir de la casa de Guadalix—, sotmetre’s a una intervenció estètica en les mamelles per augmentar-se una poc la talla.

 

«Simplement, me’n posaré una miqueta més» afirmava Candela, abans de realitzar-se l'augment mamari. Una intervenció que es va dur a terme en Madrid, concretament, en el Centro Clínico Bruselas. Així de contenta es mostrava l’ex concursant de ‘GH DÚO’, després de l’operació.

 

 

A pesar de les ganes d’ensenyar el resultat, Candela ha hagut d’esperar uns mesos per a començar a lluir escot i, després d’un període d’adaptació i recuperació, ha vullgut mostrar orgullosa la seua nova pitrera a tots els seus seguidors d’Instagram, amb la frase «ja es van notant els resultats».

 

Candela ensenya feliç el seu escot | INSTAGRAM

 

A més, Candela assegura estar en una etapa nova ara que ha passat pàgina de la seua relació amb Tejado, amb qui no va acabar massa bé. A Candela, inclús, se l'ha pogut vore flirtejant amb un excompany de la casa de 'Gran Hermano', Alejandro Albalá, mentres ella revelava que Antonio Tejado no s'ha oblidat d'ella i que la perseguix a on va.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris