València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Chabelita explica com es troba després de la seua ruptura amb Omar

La filla d'Isabel Pantoja ha reflexionat sobre la fi de les relacions en el seu compte d'Instagram
Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja | Telecinco

 

Chabelita va rebre un colp molt dur, quan va ser expulsada pel públic de 'GH VIP 6' la setmana passada. En molt pocs minuts, va haver d'assumir l'eixida d'un concurs en el qual li feia molta il·lusió participar, una ruptura sentimental en directe, a més d'escoltar les paraules de la seua mare. La filla d'Isabel Pantoja ho està passant malament, o almenys això es pot intuir si llegim la publicació que ha compartit amb els seus seguidors. 

 

Amb unes paraules al seu compte d'Instagram ha estat la manera escollida per la jove per reflexionar sobre la ruptura amb la seua parella Omar Montes, el qual finalment va confirmar els rumors i es va convertir en nou concursant del 'reality' de Telecinco. 

 

El missatge de Chabelita

Després de parlar sobre la seua mare en el plató de 'GH VIP', ha estat a les seues xarxes socials on Isa ha explicat així com se sent després de la fi de la seua relació: «Què passa quan acabem aquesta relació? Com ho fem per superar aquest moment? Hi ha una recepta màgica per superar la fi? Tinc una mala notícia, si et protesta el cor, no preguntes a la farmàcia si tenen pastilles per no somiar, no venen pastilles per aquest tipus de dolor i no hi ha cap fórmula per evitar-lo». 

 

 

 

A més d'aquestes paraules, Chabelita ha penjat també una fotografia seua i també la següent reflexió: La millor manera de matar algú en el teu cor és deixar-lo morir lentament en la teua ment sense nomenar-lo, telefonar-li, escriure'l, buscar-lo... que mora de poc a poc, en una agonia lenta perquè no revisca, si el deixara morir de sobte, reviurà en cada instant. Sent-lo, plora'l, pateix-lo... però no eternament.   

 

 

Omar i Techi, la nova parella de 'GH VIP 

Mentre ella compartix públicament el seu dolor, la seua exparella Omar Montes està gaudint d'allò més en la seua estada en la casa de Guadalix. No va tardar massa temps a començar una nova 'relació especial' amb, la que va ser amiga dins del concurs de Chabelita, Techi. 

 

Omar i Techi, dormint en el mateix llit | Telecinco

 

Els seus companys ja han confirmat que hi ha hagut alguna cosa més que besos entre tots dos. «Els moviments ja són bèsties», va dir Makoke sobre els dos joves mentre veia moviment sota un matalàs i escoltava sospirs i gemecs. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!