Cristina Castaño llueix un escot lateral impressionant en els premis Marie Claire

L'actriu mai deixa indiferent a ningú amb els seus atrevits looks

 

 

Cristina Castaño, coneguda per haver interpretat a Judith Becker en l'exitosa sèrie 'La que se avecina', va acudir als premis de la revista Marie Claire 2017 amb un vestit que va captar l'atenció de tots els assistents, en gran part per l'espectacular escot lateral que lluïa.

 

L'actriu va apostar per un disseny d'Elisabetta Franchi, un vestit negre, de nit, amb el detall d'un ocell fet de lluentons que li donava el toc de color i lluentor al seu look. El que més va cridar l'atenció de l'elegant vestit va ser el seu tremend escot lateral, un disseny sexy a la vegada que sofisticat, seguint l'estil que l'actriu sol vestir.

 


La mateixa Cristina Castany va pujar una foto de l'esdeveniment al seu compte d'Instagram on es mostrava molt orgullosa del look que havia escollit per a esta nit, tant vestit com a joies (d'Elena Staun) i maquillatge (de Chanel).

 

Els atrevits estilismes de l'actriu

Esta no és la primera vegada que un look de l'actriu deslliga les mirades de tot el món. Fa poc, Cristina Castaño ja va lluir en una altra gal·la de premis un vestit negre que no va deixar indiferent a ningú. L'actriu va lluir un arriscat estil amb un vestit que tenia obertures laterals d'infart en la faldilla, que arribaven fins a més amunt de l'engonal.

 

Cristina Castany és sempre lloada pels estilismes, atrevits i elegants alhora, que sol lluir en els nombrosos esdeveniments als quals acudix.

 

 

 

 

Anoche en la Première de #ElGuardianInvisible @emanuelungaro_officiel @azzaro_official @joyeriayanez @jimmychoo @gabriel_llano @victorblancostudio

Una publicación compartida de CRISTINA CASTAÑO (@cristinacastano_oficial) el
Comentaris