Destapen la decisió de Carlota amb el seu nóvio després de ser expulsat de GH per abusar presumptament d'ella

L'adreça ha apuntat que la jove no ha volgut corroborar ni denunciar els fets davant la Guàrdia Civil
Carlota y José María en 'Gran Hermano Revolution'
Carlota i José María en 'Gran Hermano Revolution' | Telecinco

 

Mediaset Espanya ha afirmat este passat dilluns 6 de novembre que el grup estarà atent «als resultats de la recerca i a l'esclariment total dels fets, respectant la intimitat de les persones afectades», en relació amb la recerca oberta sobre un presumpte cas d'abús sexual en Gran Hermano Revolution. D'altra banda, també han apuntat que l'adreça del concurs Gran Hermano Revolution ha denunciat davant la Guàrdia Civil un presumpte abús sexual d'un concursant, que ha sigut expulsat, cap a una altra concursant, que no ha volgut corroborar ni denunciar els fets davant els agents, han informat a Europa Press fonts de la Comandància de Madrid.

 


Els fets van tindre lloc en la matinada d'este dissabte en la casa de Gran Hermano, situada en Guadalix de la Sierra. Dos concursants de 24 anys i que són parella, José María López i Carlota Pérez, estaven ficats en el mateix llit. Segons ha explicat en la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo el director de Contingut del reality, després d'una festa nocturna els dos es van anar al llit i va poder haver un presumpte delicte d'abús. «La dona es trobava prou beguda i l'home es va tapar a si mateix i a la dona amb un edredó, no van poder arribar a vore el que succeïa amb exactitud baix el mateix», segons la denúncia a la qual ha tingut accés El Confidencial.No obstant açò, els responsables de Gran Hermano van al·legar als guàrdies civils que «no podien constatar l'agressió perquè tot va ocórrer baix l'edredó» i tampoc han lliurat estes imatges a la Guàrdia Civil. Els agents s'han posat en contacte amb la jove, que no ha volgut denunciar, i prompte prendran manifestació al seu nóvio, entre altres punts de la recerca.


En un comunicat fet públic esta matinada, el concurs ha indicat que pren la decisió d'expulsar el dissabte a José María i «va considerar oportú» per una «conducta intolerable» i també que Carlota abandonara momentàniament la casa. Així mateix, han puntualitzat que l'únic expulsat és José María mentre que han aconsellat a Carlota que es quede fóra de la casa «seguint les directrius de l'equip de psicòlegs». «La porta està oberta per a ella, de manera que el dijous podria reincorporar-se al concurs», assenyalen.Comentaris