Una dona aconseguix estalviar una gran quantitat de diners amb una llista de senzills trucs

En total ha aconseguit guanyar 20.000 lliures, que equivalen a uns 22.000 euros en només un any
Canna Campbell ha conseguido ahorrar más de 20.000 euros
Canna Campbell ha aconseguit estalviar més de 20.000 euros | The Sun

 

Per a molts, i no té sentit negar-ho, arribar a ser ric o portar una vida un poc més luxosa és tota una aspiració. No obstant això, els reduïts salaris, els ritmes de vida i les exigències del dia a dia, fan que semble quasi impossible estalviar un poc més que poques monedes. No obstant això, per Canna Campbell, una bloguera australiana, l'assumpte té truc.

  

  

  

  

Canna, que té un canal de Youtube anomenat ‘Sugar Mamma’, ha explicat que s'havia proposat com a repte personal descobrir quant diners podia estalviar al llarg d'un any. La seua sorpresa va ser majúscula quan va descobrir que havia pogut aconseguir més de 20.000 euros amb el seu desafiament. «Probablement penses que tinc un gran salari, que sóc ric o que tinc una suma de diners per aconseguir-ho, però este no és el cas per res. Tot el que vaig aconseguir estalviar procedix del meu propi treball dur i de coses que faig de forma normal», explicava.

 


La clau és l'esforç i minimitzar

L'australiana relatava que havia decidit fer alguns treballs extra en els caps de setmana i que de forma ocasional llogava la seua casa per Airbnb, alternant-se amb una amiga per no haver d'estar a casa mentre tenia inquilins. «A més vaig fer una recerca del mercat i vaig adoptar una filosofia minimalista que em va portar a vendre mobles i roba a través d'internet. Feia despeses mínimes per al desdejuni i em conscienciava que fent-ho estava gastant part dels meus diners».L'única cosa en el que Canna no pensava estalviar era en el seu fill Rocco, de quatre anys, sobre el qual explicava la següent anècdota: «Amb l'arribada d'Halloween vaig estar mirant de comprar-li una nova disfressa, no obstant això, vaig parlar amb ell i li vaig explicar el que estava fent, i Rocco va decidir utilitzar un de les seues antigues disfresses, una que li agradava molt i que podia adaptar perquè li anara bé i anara alguna cosa diferent. Així que al final vaig agafar la seua disfressa de carabassa i ho vaig convertir en una disfressa de Scar. No em va costar gens i ell em va demostrar l'apreci pel que ja tenia».

 

En les seues conclusions, com recull ‘The Sun’, va seguir estos senzills però efectius trucs:

- Va investigar mercats i preus a fi d'obtindre el millor possible

- Va vendre coses que ja no necessitava com roba i mobles.

- Es portava el desdejuni al treball i consumia solament el que necessitava

- Treballava caps de setmana per guanyar un poc de diners extres

- Llogava la seua casa alguns caps de setmana en Airbnb

- Aprofitava la llar per entretindre's en lloc de gastar en bars i restaurants

- Comprava roba de segona mà per estalviar diners

- Reutilitzava el que ja tenia per aconseguir coses que necessitava.

 

Així, si seguiu alguns dels seus consells, de segur que aconseguireu estalviar una gran quantitat de diners que després podreu utilitzar per a donar-vos el gust amb el qual fa tant de temps sospireu.
 

Canna Campell ha cambiado todo su estilo de vida
Canna Campell ha canviat tot el seu estil de vida| Cedida

 
Comentaris