Espectacular enganxó entre Tamara Falcó i Anabel Alonso

Les dos concursants van discutir fruit d'un intercanvi de capitanies
Tamara Falcó seguix la cursa cap a la final de 'Masterchef Celebrity' | GTRES

L'actual edició de 'Masterchef Celebrity' està arribant a la seua fi i això està fent que concursants que en un principi es portaven bé, ara, fruit dels nervis i de la rivalitat, comencen a caure en provocacions i enganxons que fan pujar més que mai la temperatura dels fogons.

 

En esta ocasió, les protagonistes van ser l'actriu i còmica Anabel Alonso i la filla d'Isabel Presley, Tamara Falcó. En un primer moment, les dos formaven part d'equips diferents però, de colp i volta, els membres del jurat van decidir unir-les i posar a Anabel Alonso com a capitana de Tamara.

 

A partir d'eixe moment, un mal entés les va portar a enganxar-se. Anabel Alonso va preguntar a la Falcó com ho portava i ella va respondre que es trobava bé. Després, va començar una picabaralla que va acabar amb una Tamara Falcó molt molesta i enfadada amb Alonso, considerant que l'havia ofés i li havia faltat greument el respecte.

 

La nit es va saldar amb l'expulsió d'Anabel Alonso

Aquell dia va ser especialment complicat per a l'actriu, que després d'esta situació complicada amb Tamara Falcó, va haver d'afrontar la seua expulsió del concurs, que la deixa fora de l'imminent final i que està a punt d'emetre's.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!