Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Felip i Letícia van estar a punt de separar-se l’any 2013

Durant l’estiu d’aquell any, Letícia va evitar passar el màxim temps possible amb la família reial
Leer en español
Durant l'estiu de 2013 es van avivar els rumors que els, en aquells moments, prínceps se separarien | Vanitatis

 

L’any 2013 va ser complicat per a la família reial. La primavera d’aquell any es va poder vore a Letícia amb les seues amigues per Madrid fins a altes hores de la matinada. Aquell mateix dia el, en aquell moment, príncep, també es va deixar vore sopant amb els seus amics, a soles. Ací comencen els rumors que la parella no està passant pel seu millor moment i s’aviven els rumors que Letícia no encaixa en l’ambient que rodeja la vida de Felip.

 

Durant l’estiu, la família reial va començar les seues vacacions en Marivent. Mentres es podia vore al príncep fent regates per Mallorca no se sabia res de Letícia ni de les seues filles, que no van aparéixer fins al 3 d’agost i van arribar just en el moment en què començava la reunió de nets del Rei Joan Carles. Durant la reunió, Letícia va evitar fer-se una fotografia amb la infanta Cristina.

 

Letícia va al·legar que tenia un motiu personal per a quedar-se en Madrid a l’inici de les vacacions. En tot cas, alguna cosa estranya estava passant en Mallorca. L’actual reina se'n va anar d’imprevist i sense les seues filles. Tot i no tindre una versió oficial, els rumors dien que se n'havia anat a Suïssa o a Portugal.

 

Els rumors de ruptura es van avivar ràpidament

El 18 d’agost d’aquell mateix any ix un article en l’’ABC’ a on es parla de «forts rumors de crisi matrimonial». «Els rumors es van disparar una altra volta quan la princesa va abandonar Mallorca tres dies abans que el seu marit i les seues filles, sense cap motiu que el justificara. Com també havia arribat a Palma tres dies després, Felip només va estar acompanyat per la seua dona cinc dels deu dies que va passar en l'illa», assegurava la crònica.

 

Letícia va desaparéixer durant gran part de les vacacions de 2013, quan la família reial estava en Mallorca | Cedida.

 

El motiu d’esta visible separació de la parella hauria sigut, segons l’’ABC’, «el difícil encaix de la princesa en la Institució. Letícia seguia marcant un espai propi fora de la família que, a voltes, xocava amb la seua actual condició». 48 hores després ‘ABC’ va matisar la informació utilitzant eufemismes, però tot el món parla ja del tema.

 

Letícia no s’adapta a les seues obligacions

El 24 d’agost, ‘El Confidencial’ explica que «la relació entre Letícia i Felip no és la que era; la princesa no s’adapta a les seues obligacions i se la nota incòmoda en els actes representatius. Podria ser que este matrimoni no estiguera preparat per a carregar amb les responsabilitats constitucionals que s’esperen».

 

El periodista de la crònica explicava que si fallava el matrimoni de Felip i Letícia, Espanya s’enfrontaria sense dubte a un debat sobre la forma d’Estat en què la Monarquia estaria en una clara desavantatge. Finalment, quan tot el món s’esperava el pitjor, la crisi dels ara reis d’Espanya, es va solucionar, es va tornar a vore la parella junta i a partir d’allí, la resta és història.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris