Hostalers del carrer Campoamor realitzen una asseguda perquè els permeten habilitar terrasses

Este col·lectiu d'empresaris demana "poder treballar, treure taules i cadires pegades a les datades"

Els hostalers del carrer Campoamor de Castelló han realitzat una asseguda este dissabte per a demanar "auxili i que el govern municipal els escolte" i els permeta habilitar terrasses al carrer.

Des d'este col·lectiu d'empresaris demanen "poder treballar, treure taules i cadires pegades a les datades" durant els caps de setmana fins que acabe la pandèmia de la COVID-19 com "ha fet amb altres locals com els nostres en carrers amb característiques similars, com el carrer Cervantes o Hort de Mas".

Els hostalers recalquen que "hem acatat totes les restriccions durant més d'un any que portem en pandèmia. Només discriminació, no demanem res de l'altre món només que ens deixen treballar"

"Els ingressos han caigut en picat fins al punt en què no podem continuar pagant les nostres despeses fixes de lloguer i les factures continuen arribant. Necessitem mantenir oberts els nostres negocis i rescatar al personal que tenim en ERTES" expliquen els hostalers.

Així mateix, manifesten que "simplement demanem que ens deixen treballar, atesos els clients en l'exterior perquè molts encara asseguen por de consumir en interiors" i al·leguen que "la situació sanitària permet ampliacions a les terrasses i en Campoamor no podem treure taules i cadires".

El PP s'uneix a l'asseguda

Els regidors del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló van participar ahir en l'asseguda en senyal de protesta, que van organitzar els hostalers del carrer Campoamor "perquè el govern municipal no els autoritza a treure taules i cadires al carrer per a poder oferir servei als clients en l'exterior".

"El menystinc durant mesos que porten sofrint per part del govern d'Amparo Marco, els ha portat a protestar al carrer igual que han fet altres sectors com el comerç o l'oci nocturn i tot perquè els qui governen els escolten. Només demanen poder treballar, no obstant això, en la tómbola del regidor de Via Pública, Jorge Ribes, els ha tocat no gaudir d'este permís" ha assenyalat la portaveu dels Populars a la ciutat, Begoña Carrasco.

Els populars expliquen que "continuarem donant-los suport perquè no demanen gens extraordinari i perquè no mereixen el tracte discriminatori que estan rebent per part del govern d'Amparo Marco".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quins actes se celebraran en el Corpus Christi de València enguany?" "Albalat dels Sorells celebra el Dia Mundial del Medi Ambient"