València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Isabel Pantoja paga mensualment 4.000 euros a Kiko Rivera

El DJ es deixa vore poques voltes sobre l'escenari i la raó són les ajudes de sa mare
Isabel Pantoja i Kiko Rivera | El Español

 

Isabel Pantoja torna a posar en dubte tot el que ella mateixa es va encarregar d'afirmar. Fa a penes dos setmanes va voler entrar per telèfon i esclarir els dubtes existents sobre alguns assumptes com per exemple, les diferències que existixen en la relació amb els seus fills. Si bé la tonadillera sempre ha defensat la igualtat de tracte per als seus fills, la veritat és que 'El Español' aportaria ara dades d'unes transferències mensuals que Isabel Pantoja li està fent a Kiko Rivera, que apuntarien de nou feia el favoritisme de la cantant pel seu plançó home.

Transaccions a través d'un compte del Banc Sabadell

Tant Kiko com Isabel Pantoja tenen un compte corrent en el banc Sabadell. Pel que sembla el Dj rep cada mes una elevada quantitat de la seua mare. Concretament, l'enorme xifra de 4.000 euros ixen del compte de la tonadillera per a anar a parar a les mans de Kiko Rivera. El jove, després d'haver passat per una depressió, es torna a incorporar a la vida laboral amb les seues sessions de Dj i les seues bitlles, pels quals cobra entre 6.000 i 10.000 euros. Encara que Kiko no sempre ha comptat amb eixe suport econòmic perquè si alguna cosa ha caracteritzat la seua vida, ha sigut la inestabilitat laboral.

 

Isabel Pantoja i Kiko Rivera | El Español

 

¿Sent debilitat Isabel Pantoja pel seu fill?

Són aleshores eixes transaccions una mostra de la feblesa que la tonadillera sentiria pel seu fill? Creiem que en aquesta ocasió, Isabel ha fet valdre les seues preferències. I què ocorre amb Chabelita? Si bé a la jove mai li ha faltat de res, la veritat és que es va queixar en directe de la falta d'afecte que havia tingut, «falta d'amor», va dir la filla de la tonadillera concretament. La veritat és que Isabel Pantoja es va acostar a arreplegar-la a Sevilla i semblaven molt contentes de vore's de nou.

 

Isabel Pantoja i Chabelita | El Español

   

L'única diferència és que Chabelita ha permiés que Dulce paralara

Isabel Pantoja seguix donant que parlar arran de la seua telefonada al programa de 'Sálvame'' on va afirmar amb rotunditat que volia igual als seus dos fills, i que l'única diferència que existia entre ells era que Chabelita havia permès que Dulce parlara. «El meu fill no ha manat a ningú parell que parle de la seua mare i no ha permès que ningú parle de mi. Ni companys, ni amics, ni res de res, i moltíssim menys una persona que ha treballat tantíssims anys al nostre costat. I la meua filla ho ha permés, eixa és l'única diferència que existix, res més», va dir la tonadillera.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!