Kiko Matamoros abandona 'Sálvame' per un problema mèdic

El col·laborador ha tornat després a plató i ha explicat el que li ha passat
Kiko Matamoros | València Diari

La pissarra de la veritat de 'Sálvame' no para de portar problemes als components del programa. Este dijous ha sigut Kiko Matamoros el protagonista del joc i pel que es veu, no li ha agradat gens el fet d'exposar-se a la lliure opinió dels seus companys.

Els problemes per al col·laborador han començat quan el programa li ha confirmat que la seua exdona, Makoke, s'havia posat en contacte amb el programa per a proposar alguns adjectius per a esta pissarra.

Això no ha agradat gens a Matamoros, que ha abandonat el plató davant l'atenta mirada dels seus companys. A la tornada de la publicitat, Jorge Javier Vázquez li ha preguntat al seu company a on havia estat i ell responia que venia d'infermeria. El presentador ha volgut saber que li havia passat i ell ha dit que la situació l'estava superant.

Al seu torn, María Patiño explicava el que li havia dit el doctor al seu company. Segons deia, en l'exploració tot havia eixit bé i destacava la bona forma física que té el seu company, ja que durant molts anys ha sigut una persona molt atlètica i esportista.

Kiko Matamoros elogiat pels seus companys

Tot i la por del col·laborador, els seus companys l'han donat suport i han dit que és un bon company. A demés, també l'han elogiat dient que es tractava d'una persona culta i molt treballadora que, a demés, sempre remava a favor del programa i dels continguts que es tractaven.

Per la seua banda, Matamoros ha dit que no vol saber res de la seua exdona i que no té la més mínima intenció de donar-li més protagonisme en els mitjans de comunicació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Escàndol: Pipi Estrada anuncia la mort de Michael Robinson i ell ho desmentix" "Gloria Camila està en el seu pitjor moment i una altra volta soltera"