L'aniversari més desolador de Chabelita

Isa ha complit 22 anys
Isa Pantoja.
Isa Pantoja | Cedida

 

Isa Pantoja, més coneguda com a Chabelita, està passant uns moments prou complicats en la seua vida, i és que, la filla d'Isabel Pantoja, ha rebut moltes punyalades del seu ex, Alejandro Albalá, que va ser convidat en el programa 'Salvame Deluxe' i no va dir res bé sobre ella. La seua 'nani' està amb ella en els pitjors moments i almenys ella la defensa a morir.


Dimecres passat 8 de novembre, Chabelita va complir 22 anys i el més normal a eixa edat és que estiguera vivint una etapa sense preocupacions i plenes de somriures, però no és el seu cas. Isa està vivint uns moments en la seua vida una miqueta delicats i el dia del seu aniversari va estar allunyada de la seua família. El cap de setmana passat va celebrar en El Rocío el seu aniversari de manera anticipada. Ella mateixa ho va publicar en el seu perfil d''Instagram' amb una fotografia titulada «Al Rocío jo vull tornar». El paisatge que apareix en la seua publicació és molt bonic, però a ella no se li veu molt somrient per a estar celebrant el seu aniversari. I és que, va passar el seu aniversari allunyada de la seua família i, amb tot el que li està succeint, el seu aniversari no va anar d'allò més alegre.

 

 

Al Rocío yo quiero volver. #precumple

Una publicación compartida de Isa Pantoja (@isapantojam) el  

 

 

 


Va celebrar l'aniversari amb amics

No tot són males notícies: quan Chabelita va arribar a Madrid, va publicar en el seu perfil d''Instagram' que va celebrar el seu aniversari amb els seus amics. Va pujar un 'instastories' un dels regals que va rebre eixe dia. Tots els seus seguidors van poder vore una instantània on apareixia un corset de color lila. Haurà sigut un regal de les seues amigues per a celebrar que ja no està amb Alejandro Albalá? Podria ser ara Alberto Isla el primer a vore com li senta? Chabelita ens té molt confosos, ja que el divorci d'Alejandro i ella encara no ha finalitzat i va assegurar a 'Lecturas' que «He tornat amb el pare del meu fill», perquè ha començat una nova vida amb Alberto Isla. Com acabarà esta història? Ho sabrem amb el temps...Comentaris