Laura Matamoros, sobre els resultats de la prova d'ADN del seu germà Diego: «És un colp baix»

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha confessat també que, d'altra banda, ha sigut «un alleujament»
Laura Matamoros declarando para 'Sálvame'
Laura Matamoros parlant per a  'Sálvame' | Telecinco

 

El germà de Laura Matamoros, Diego, ha patit un dur colp després de molt temps lluitant en els jutjats per a poder tenir els drets sobre la seua filla Adara. Després de realitzar-se unes proves d'ADN, els resultats han determinat que el fill de Kiko Matamoros no és el pare biològic de la xicoteta. «No sóc el pare de la meua filla», confessava en una entrevista exclusiva en 'Semana'.

  

  

Després d'açò, les reaccions dels seus familiars i amics no s'han fet esperar, abrigallant al jove en un dels moments més durs de la seua vida. «Ha sigut d'esperar perquè ha sigut tot tan rar i tan difícil... és un pal molt dur i un colp baix», confessava Laura en exclusiva para 'Sálvame', assegurant que «com més prompte millor haja passat millor» perquè «encara que és dur, és un alleujament».

 


Laura i Kiko, al seu costat

I és que l'ex concursant de 'Superviventes' ha optat per restar-li importància a l'assumpte i centrar-se en donar suport a al seu germà: «Dir-li que li vull molt i que és d'allò més important que tinc en la meua vida; que estes coses no passen cada dia, molta força i molt ànim», sentenciava. Això no obstant, la filla de Kiko Matamoros no ha volgut donar la seua opinió sobre Tanit Gran, mare d'Adara: «La meua opinió és personal, me la guarde, encara que crec que es pot llegir entre línies». En assegurar que era «un alleujament», Laura va donar a entendre que ara el seu germà podria refer la seua vida i continuar lluny d'esta exparella que tant dany li ha causat. Per la seua banda, Kiko Matamoros també s'ha convertit en un suport important per al seu fill Diego, malgrat els encontronazos que han tingut al llarg dels anys. «Sempre he recolzat als meus fills quan ho han necessitat», ha sentenciat, deixant clar que en estos moments està bolcat en ell.

 

Laura y Diego Matamoros en la Madrid Fashion Week
Laura i Diego Matamoros | València DiariComentaris