La Malva-rosa torna a rugir per acabar amb la degradació del barri

Compartir:

 

Els veïns i veïnes de la Malva-rosa han tornat a eixir al carrer este dijous per continuar clamant per un barri digne i posar fi a la venda de droga que copeja cada dia als seus carrers. Des de fa uns quants mesos l’associació veïnal Amics de la Malva convoca accions al punt neuràlgic de les ‘quatre cantonades’ per exigir un pla integral que acabe amb la degradació que viu el barri.

Tot i que l’Ajuntament de València ha augmentat la presència policial i els controls per la zona tal com va prometre l’alcalde de València, Joan Ribó, i que asseguren que han estat “efectius perquè s’ha reduït la conflictivitat del barri”, els veïns segueixen demandant mesures “urgents” en matèria social o urbanístiques per fer més habitable i digna la Malva-rosa.

El butlletí reivindicatiu ‘La Malva-rosa està farta’, que distribueixen mensualment, l’associació de veïns manifesta que estan “farts” perquè “han passat trenta anys de lluita a la Malva-rosa i sembla que tot segueix igual amb el deteriorament del barri per culpa del comerç de l’heroïna”.

A més critiquen que “tot i tenir l’esperança” que amb l´arribada de l’esquerra en poder els barris perifèrics no foren oblidats de nou en inversions, infraestructures o conflictes socials, se senten “decebuts totalment amb Joan Ribó”.

La decepció personal amb el nostre alcalde és total. No esperàvem res de Rita Barberá amb este barri, només paraules. I així va ser. Però sí que esperàvem, i molt, este alcalde. I ens dol molt dir-ho, però també són només paraules” expliquen al butlletí informatiu.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...