La Malva-rosa torna a rugir per acabar amb la degradació del barri

Compartir:

 

Els veïns i veïnes de la Malva-rosa han tornat a eixir al carrer este dijous per continuar clamant per un barri digne i posar fi a la venda de droga que copeja cada dia als seus carrers. Des de fa uns quants mesos l’associació veïnal Amics de la Malva convoca accions al punt neuràlgic de les ‘quatre cantonades’ per exigir un pla integral que acabe amb la degradació que viu el barri.

Tot i que l’Ajuntament de València ha augmentat la presència policial i els controls per la zona tal com va prometre l’alcalde de València, Joan Ribó, i que asseguren que han estat “efectius perquè s’ha reduït la conflictivitat del barri”, els veïns segueixen demandant mesures “urgents” en matèria social o urbanístiques per fer més habitable i digna la Malva-rosa.

El butlletí reivindicatiu ‘La Malva-rosa està farta’, que distribueixen mensualment, l’associació de veïns manifesta que estan “farts” perquè “han passat trenta anys de lluita a la Malva-rosa i sembla que tot segueix igual amb el deteriorament del barri per culpa del comerç de l’heroïna”.

A més critiquen que “tot i tenir l’esperança” que amb l´arribada de l’esquerra en poder els barris perifèrics no foren oblidats de nou en inversions, infraestructures o conflictes socials, se senten “decebuts totalment amb Joan Ribó”.

La decepció personal amb el nostre alcalde és total. No esperàvem res de Rita Barberá amb este barri, només paraules. I així va ser. Però sí que esperàvem, i molt, este alcalde. I ens dol molt dir-ho, però també són només paraules” expliquen al butlletí informatiu.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish