Pablo Heras-Casado, el director de música que ha enamorat a Anne Igartiburu

El granadí ha disfrutat d'unes bones vacances al costat del seu actual parella
La presentadora, Anne Igartiburu, junto a su marido, Pablo Heras-Casado
La presentadora, Anne Igartiburu, junt al seu marit, Pablo Heras-Casado | Instagram / @herascasado
 

Des que Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado s'han donat el 'sí, vull' en la cerimònia civil en Elorrio (el poble natal de la presentadora) pareixen estar donant-li un nou sentit a l'amor en la frenètica època actual. I encara que Igartiburu és reticent a parlar sobre la seua vida personal, el director d'orquestra no ha pogut reprimir-se en expressar el seu amor per ella, l'última d'estes ha sigut la publicació d'un àlbum sobre el viatge que van fer al costat del seu bebé, que va nàixer en any passat.


Segons publica '¡Hola!, la feliç parella està creuant un molt bon moment, ja que des que es van casar en 2015, els dos transmeten complicitat i amor allà on van. Diverses vegades ha sigut la presentadora qui li ha dedicat algunes publicacions del seu Instagram al seu actual marit. La conductora de 'Corazón' a més sent una gran admiració professional pel seu xic, qui ha ja xafat llocs tan prestigiosos com el Carnegie Hall de Manhattan (Nova York).

 

Imagen del director de música, Pablo Heras-Casado, junto a su bebé
Imatge del director de música, Pablo Heras-Casado, junt al seu bebé | Instagram / @herascasado

 

 

 


L'èxit del director de música

Després del viatge que han fet amb el xicotet Nicolás, la presentadora i el director van assistir a la festa del 20é aniversari de l'obertura del Teatre Real de Madrid. Tant ell com ella lluïen uns vestits molt afavoridors, ella amb un disseny negre ajustat i ell amb un esmòquing acompanyat d'un corbatí. Segons el citat mitjà, la pedra angular d'Igartiburu, ha viatjat durant uns dies a Berlín (Alemanya), on dijous que ve actuarà per primera vegada en la Pierre Boulez Saal de la capital alemanya.Comentaris