Samanta Villar fa tremolar la competència de Cuatro amb l'estrena del seu últim programa

La periodista tracta la maternitat i sobretot els aspectes més durs i mai dits, al costat de grans rostres coneguts
La periodista Samanta Villar ha recibido duras críticas por sus comentarios.
La periodista Samanta Villar ha rebut duras crítiques pels seus comentaris | Cedida

 

Samanta Villar, després de generar una gran polèmica després de les seues declaracions sobre la maternitat, que van provocar un gran rebuig entre la societat i van escandalitzar a mares de tota Espanya, ara la periodista ha tornat a la televisió amb magnificència. Esta vegada, a més de ser el centre d'atenció pel seu punt de vista respecte a què és ser mare, ha volgut que tots els teleespectadors també coneguen els sentiments oposats de la maternitat de grans rostres coneguts espanyols.

 

  

  

La criticada reportera es va estrenar dimarts passat en Cuatro amb el seu programa 'Samanta i...' baix el lema: «Fa any i mig que sóc mare i adore als meus fills, però seguisc pensant el mateix i no em pense callar». D'esta manera, va aconseguir atraure el públic, amb l'ajuda de la cantant Soraya Arnelas i el reporter Torito. L'ex triunfuta també ha sigut molt criticada en les xarxes per destacar els durs aspectes de ser mare: «Està sobrevalorada la maternitat, no és obligatori ser pares», va dir en el programa de Villar.

 


Las polèmiques opinions

Soraya va assegurar en el programa que les parelles que decidixen tindre un fill per a solucionar els seus problemes, estan cometent un error, perquè és complicat superar el primer any de vida del bebé sense que la parella se separe. En este aspecte, Samanta li va donar tota la raó. En el seu moment, la periodista ja va assegurar que tindre fills «és perdre qualitat de vida»: «Jo no sóc més feliç ara del que era abans».
 

El gran èxit de la nit

La polèmica estava servida en el programa 'prime time' de la nit de Cuatro i per descomptat les xarxes socials no van dubtar a compartir el seu punt de vista sobre el programa i el que s'ha dit en ell. Molts usuaris van criticar les paraules de la presentadora i convidats, encara que també hi havia qui reconeixia que el que es deia era totalment cert. D'esta manera, Samanta Villar va aconseguir un gran èxit en l'estrena del seu nou programa aconseguint un 11% de quota d'audiència i un total d'1.674.000 teleespectadors, segons informa 'ESdiario'. Solament va ser superat per 'MasterChef Celebrity' de TVE, que va aconseguir un 23,6% de 'share'. Així, 'Samanta i...' va desbancar a totes les propostes cinematogràfiques que oferien Telecinco, Antena 3 i La Sexta.

 
Comentaris