Telecinco apaga les càmeres en el retorn de Carlota Prado a 'Gran Hermano'

Va tornar un dia abans del previst
Carlota y José María en 'GH Revolution'
Carlota i José María en 'GH Revolution' | Telecinco

 

La presumpta agressió sexual de José María ha revolucionat 'Gran Hermano: Revolution'. Després de les diferents acusacions, la Guàrdia Civil va decidir no seguir amb la recerca perquè la suposada víctima, Carlota Prado, no va interposar una denúncia contra el participant. De totes maneres, la direcció del programa va expulsar fulminantment a José María per una «conducta intolerable». Carlota va tornar a la casa de Guadalix de la Serra dimecres passat, un dia abans del previst, com informa 'Chic'.

 


El seu retorn era molt esperat pel públic, però la cadena va prendre una dràstica decisió sobre este tema. El canal 24 hores de 'Gran Hermano' va deixar d'emetre durant una hora, en la qual Carlota va tornar a la casa i va explicar als seus companys la seua situació i la seua versió dels fets. D'altra banda, la cadena va emetre un comunicat en el qual va anunciar la seua reincorporació un dia abans del previst.

 

Silenci en Telecinco

S'esperava que Carlota tornaria per a la gala del dijous, però ha decidit tornar abans, ja que la Guàrdia Civil no ha seguit amb la seua recerca. De totes maneres, encara existeixen dubtes sobre el cas, a causa del silenci de la cadena i al fet que no coneixem la versió de la suposada víctima, Carlota. La decisió d'expulsar a José María és del tot irreversible, encara que es prenguera sense més explicacions. Haurem d'esperar i vore com la cadena i la concursant expliquen els fets.v

 


La suposada agressió en 'Gran Hermano'

La veritat sobre l'agressió, que suposadament va tenir lloc en la matinada del 4 de novembre a la casa de Guadalix de la Serra, on es grava el programa, continua sent hui un autèntic misteri. A pesar que a la casa hi ha desenes de càmeres, cap va gravar la suposada agressió sexual i no s'han emés imatges dels fets.

 

El que sí que han transcendit són unes imatges dels dos implicats parlant sobre les coses ocorregudes durant la nit anterior. En elles, es veu a Carlota explicar entre riures que 'el Súper' li havia demanat a José María que la portés al confessionari diverses vegades però que no ho va fer: «Deia: 'Què sóc el Súper!'. I jo deia: 'Com si ets la seua mare, esta no s'alça d'ací'», explicava el murcià.

 Comentaris