Toño Sanchís li fa la peineta a Belén Esteban en el dia del seu aniversari

L'ex representant de la col·laboradora de televisió no s'ha tallat un pèl i a més li ha dedicat unes dures paraules
Toño Sanchís se ensaña con Belén Esteban
Toño Sanchís s'enfada amb Belén Esteban | EspañaDiario.es

 

Belén Esteban compleix este 9 de novembre 44 anys, una data molt assenyalada que no ha passat inadvertida per al seu gran enemic, Toño Sanchís. L'ex representant de la princesa del poble ha dedicat part de la seua intervenció de hui en 'Morning Glory' per «felicitar» a la col·laboradora de 'Sálvame' i de pas, llançar-li un dard enverinat.

 

I és que després de cantar-li 'Aniversari feliç' de la forma més terrible, Sanchís va acabar dedicant-li una 'peineta' que ha deixat a tots els espectadors del programa de pedra. «Parlem d'una persona a la qual he volgut molt, a la qual he respectat, però hui dia no li desitge absolutament res bo», sentenciava

 

Toño Sanchís le hace una peineta a Belén Esteban
Toño Sanchís li fa una 'peineta' a Belén Esteban | Outdoor

 


Molt dolgut amb Belen 

Després de la interpretació, els presentadors del programa li van preguntar com havia viscut els aniversaris d'Esteban quan era el seu representant. «Li he regalat de tot, des d'unes botes boníssimes fins a bosses de Tous... tu saps el que m'ha regalat a mi? Zero. En el meu aniversari, res de res», responia, queixant-se que la col·laboradora se li oblidava quan era l'aniversari d'ell.

 

«La primera persona que la felicitava era jo», sentenciava, afegint que a Belén li havia de recordar el seu germà sempre que el felicitara. «Jo no m'he quedat amb res que no fora meu, però comprèn que per a mi és una cosa molt desagradable», afegia, posant l'accent que no li desitja res. 

 

Però la cosa no va quedar aquí i Sanchís va continuar expressant tot el seu malestar pel succeït amb Belén en els tribunals: «Al final esta tia és una 'bocachancla', no ha dialogat amb mi, no s'ha assegut amb mi i ha posat pel mig als advocats i a la justícia en comptes de parlar amb mi», postil·lava.

 

«Jo espere que este personatge se li pose en el seu lloc. És un personatge que és mala persona. La definició al final és mala persona. És mala persona amb la seua família, amb els seus amics, amb els seus companys», comentava rotund, aclarint que espera que, amb el temps, Belén pague el que li ha fet passar a ell en estos últims mesos.

 


Desmentix l'embargament de la seua casa

D'altra banda, Sanchís ha fet les seues primeres declaracions des que va eixir a la llum que el jutge havia fet efectiva l'ordre d'embargament del seu domicili per fer front al deute judicial que té amb Belén Esteban: «Jo no tinc cap casa embargada. La meua casa està en la mateixa situació, hi ha unes mesures cautelars i la casa està com a aval», assegurava, insistint que «no s'ha executat l'embargament».

 

Segons ha aclarit, l'habitatge apareix com a aval i que el que s'ha fet és una «execució de sentència provisional»: «Al final va haver-hi un recurs i davant este recurs l'advocat el que ha fet és una execució de sentència provisional. El que hi ha és una execució provisional sobre una sentència que no és ferma, perquè està recorreguda», subratllava.

 

D'esta manera, l'ex representant de Belén Esteban ha desmentit la notícia, publicada per diversos mitjans. Encara que ha reconegut que estes coses no li afecten, però li preocupa que els seus fills puguen llegir els titulars: «Em preocupa que els meus fills aconsegueixen este tipus de notícies i es pensen que és una realitat. Nosaltres tenim quatre fills estupends als quals la situació se'ls va explicar».

 



Comentaris