Els valencians triaran la ‘Millor hamburguesa d’Espanya’

Compartir:

Un total de 20 hamburgueseries de tot el país competiran en l'estadi Ciutat de València del 2 al 5 i del 9 al 12 de juny

Enguany els valencians seran els encarregats de triar la “Millor hamburguesa d’Espanya” en la 3a edició del festival gastronòmic The Champions Burger, que se celebrarà del 2 al 5 de juny i del 9 al 12 de juny en l’estadi Ciutat de València. És el primer esdeveniment d’aquest tipus que es realitza en la gespa d’un estadi de futbol.

València acollirà per tercer any aquest certamen amb les propostes més sorprenents i innovadores d’un plat que cada vegada té més seguidors a la ciutat, degut no sols a la proliferació de locals de restauració, alguns classificats en els principals rànquings nacionals, sinó també per la modernització del producte en varietat i qualitat.

The Champions Burger 2022 reunirà les 20 millors hamburgueseries de tota Espanya, seleccionades entre un total de més de 100 propostes, segons Joe Burgerchallenge, expert influencer apassionat de les burgers de qualitat.

Cada hamburgueseria, pujada a un food truck, oferirà una carta amb delicioses i originals propostes entre les quals es trobarà l’hamburguesa que presentarà a The Champions Burger. I tot en un mateix recinte, l’estadi Ciutat de València. El resultat es decidirà el dissabte 11 de juny a les 20.00 h.

Des de les 12 del migdia i fins a les 12 de la nit, els assistents podran degustar fins a 75 tipus d’hamburgueses gurmet, des de les més clàssiques, fins a les més innovadores, creatives, avantguardistes i d’autor, totes amb les millors carns seleccionades certificades, pans artesans i productes frescos de primera qualitat.

En aquesta tercera edició, seguint el format festival, el públic podrà adquirir una polsera per valor de 5 euros que inclou dos consumicions o bé adquirir una per valor de 12,50 euros, que inclou la burger del concurs i una consumició, i recarregar-la cada vegada que vulguen consumir algun producte en els llocs habilitats per a això. Per a evitar cues, es pot comprar amb antelació en www.thechampionsburger.es.

El guanyador del concurs de la segona edició en 2019, el restaurant Platero Utopic Food, tractarà d’alçar-se de nou amb el títol enfront d’altres 19 participants més.

Els 20 participants d’aquesta edició són: Goiko, The Fitzgerald, Lamburgesa, El Tarantín Chiflado, Berty’s, Platero Utopic Food, Burger Beer, Soul Coffe Beer, Jenkin´s, La Muralla, FBI, Rancho Santa África, Itxas Bide, HDH, Raff’s, Burger Film, Vacarnal, Tepuy Burger, Toro Burger y N5 by El Garage Foodie.

També es podran degustar les burgers de l’influencer Joe Burger, encara que aquestes no participaran en el campionat.

Els valencians triaran l’hamburguesa guanyadora

El sistema de votació és molt senzill; l’usuari només haurà de degustar l’hamburguesa, escanejar el codi QR de la polsera que li entreguen i valorar-la.

La mitjana d’entre totes les valoracions individuals realitzades per cada consumidor, en funció d’aspectes com el pa, la carn i la combinació d’ingredients, serà la guanyadora de The Champions Burger 2022.

Edicions anteriors: 2018 i 2019

The Champions Burger s’ha convertit en l’esdeveniment de referència per a aquest sector de la restauració, després de l’èxit aconseguit en les edicions 2018 i 2019 celebrades també a València, amb més de 150.000 visitants.

Un esdeveniment únic i inigualable que fusiona foc, carn i brases amb la millor música i bon ambient.

Concurs, quantes hamburgueses eres capaç de menjar en 30 minuts?

També torna el campionat que desafia als assistents a esbrinar quantes hamburgueses són capaces de prendre’s en 30 minuts. Un concurs sol apte per a aquells que somien a menjar-se totes les burgers que vulguen en un temps limitat.

El guanyador rebrà com a premi el seu pes en cervesa. Tota la informació per a inscriure’s en https://thechampionsburger.es/.

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador