Els vídeos en els quals José María i Carlota parlen de la nit del presumpte abús sexual

José María va ser expulsat i Carlota va ser obligada a abandonar momentàniament la casa
Imagen de José María y Carlota.
Imatge de José María i Carlota. | Cedida

 

El que va passar la matinada del dissabte en ‘GH Revolution’ continua sent un autèntic misteri. A pesar que en la casa hi ha desenes de càmeres, cap va gravar la suposada agressió sexual de José María a Carlota, per la qual ell va ser expulsat i denunciat a la Guàrdia Civil per la seua «conducta intolerable», mentre Carlota ha sigut convidada a abandonar la casa momentàniament per «recomanació de l'equip de psicòlegs».

 

La veritat és que, encara que va ser el mateix programa qui va donar a conèixer el que hauria passat, no s'han emès imatges dels fets. En canvi, per les xarxes socials si que corren imatges del matí següent, quan els dos implicats parlen relaxadament d'algunes de les coses ocorregudes la nit anterior. Segons conta Carlota entre rialles, el Súper li hauria demanat diverses vegades a José María que la portara al confessionari però no ho va fer. «Deia: ‘Què sóc el súper!’. I jo deia: ‘Com si eres la seua mare, esta no s'alça d'ací’», explicava José María.

 


«No ho entenc, no ho entenc» repeteix Carlota fent referència a com va poder acabar bevent tant la nit anterior. «I a més, m'he despertat amb un calentón» confessa l'andalusa, que després de ser preguntada per si es referia al fet que estava «catxonda» va respondre afirmativament: «vaja com a que l'he despertat». A més, ella i José María no deixen de donar-se besades i de demostrar el seu afecte, posant en dubte que el que haguera ocorregut la nit anterior fóra un abús sexual com ha denunciat l'adreça del programa.

 

 

 

 
Comentaris