València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

15 anys de presó per matar als seus pares a tirs per no donar-li «diners per a porros» a Paterna

L'acusat presenta una minusvalidesa del 75 per cent
15 anys de presó per matar als seus pares a tirs per no donar-li «diners per a porros» a Paterna | EFE

 

L'home que va matar als seus dos pares al juny de 2017 amb una escopeta, s'enfronta a 15 anys de presó per dos delictes d'assassinat. La Fiscalia considera l'acusat com a responsable i imputable i que haurà de ser jutjat per un Jurat Popular per este doble crim, malgrat determinar l'eximent incompleta d'alienació mental pel trastorn que presenta l'assassí.        

La Policia Nacional va detindre a David. J. V. la matinada del 30 de juny de 2017 en la localitat de Paterna, a la comarca de l'Horta Oest, per matar als seus pares, de 73 i 72 anys, respectivament. Segons allò relatat al fiscal, el pare va morir després de disparar-li l'acusat 5 tirs mentre dormia després d'assistir-li un tir a la seua mare al corredor de la casa, perquè segons va declarar en el moment no li van «donar diners per a porros».         

 

L'acusat es va atrinxerar a casa i no va voler obri la porta als agents

 

L'assassí va utilitzat una escopeta del seu pare per a matar el dos. Els policies quan van arribar a la vivenda, el detingut es va atrinxerar i no va voler obrir-los la porta, per la qual cosa van haver d'accedir a través d'una casa veïna. Una vegada els agents el varen agafar, el detingut va declarar que havia matat als seus pares «per no donar-me diners i no deixar-me eixir a comprar els meus porros».

 

L'acusat presenta una minusvalidesa del 75 per cent

 

L'acusat presenta una minusvalidesa del 75 per cent segons informen els forenses de l'Institut de Medicina Legal de València, afegint que presenta un retard mental moderat i un alteració de la conducta. Se li atribuix el síndrome Klinefelter, que segons el Ministeri Fiscal, «li produix una afectació parcial i severa de les bases psicobiològiques de la imputabilitat»…