Deu ferits, un greu, després d'eixir-se'n un avió militar de la pista en Jaca, Osca

L'avió participava en un simulacre de la Unitat Militar d'Emergència (UME)

Un accident d'un avió de l'Exèrcit de l'Aire ha causat deu ferits | Exèrcit de l'Aire

Deu persones han resultat ferides, 1 d'elles de caràcter greu, en un accident produït quan un avió de l'Exèrcit de l'Aire ha eixit de la pista quan pretenia aterrar en l'Aeròdrom de Santa Cilia de Jaca, a Osca, dins d'un exercici programat en el simulacre "Aragó 2019" de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

  

L'incident ha tingut lloc aquest dimecres, al voltant de les 11.30 hores, dins dels exercicis previstos per al matí en el simulacre, que reunix al Pirineu aragonés a més de 3.500 efectius de diferents serveis d'emergència, militars i civils. El succés s'ha produït quan l'avió T-21, pertanyent a l'Ala 35 de Getafe (Madrid) anava a prendre terra en Santa Cilia i se n'ha eixit de la pista.

Cinc ferits traslladats a l'Hospital de Jaca

En l'avió viatjaven 10 persones, nou de les quals han hagut de ser traslladades a l'Hospital de Jaca. La majoria tenen algunes ferides, i un altre (un dels pilots) amb un colp al cap que pot revestir un poc més de gravetat.

El cap de la UME, el tinent general Miguel Alcañíz ha assegurat que es desconeixen les causes de l'accident però que ja estan sent investigades per part d'una comissió de recerca de l'Exèrcit de l'Aire i de la Guàrdia Civil, que elabora en aquests moments un atestat.  «No ha sigut res per al que podia haver passat», ha conclòs el cap de la UME.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Onada de robatoris en diversos domicilis a València" "ÚLTIMA HORA: Detingut un home a Rojales com a presumpte autor de la mort de la seua parella"