València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un accident entre un cotxe i una moto deixa ferits a Almassora

Els serveis mèdics ha assistit a una dona de 48 anys per policontusions
Sobre les 10:15 hores, ha entrat avís al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana, mitjançant el qual s'alertava de la col·lisió entre un cotxe i una moto al carrer Trinidad del municipi d'Almassora, a la comarca de la Plana Alta.

 

S'ha desplaçat una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb metge d'Atenció Primària fins a la zona, on els serveis mèdics ha assistit a una dona de 48 anys per policontusions i una vegada estabilitzada ha estat traslladada en l'ambulància SVB a l'Hospital General Universitari de Castelló. Es desconeix l'estat en que seguixen les persones afectades en aquest accident.

 

Un tràgic accident mortal a Vila-Real

 

Un home ha perdut la vida esta passada nit de dimarts al patir un accident a Vila-real. El motorista ha patit un accident en l'avinguda Matilde Salvador de la localitat de la Plana Baixa. Fonts municipals han confirmat que el motorista circulava ahir per la nit a hora no precisada per esta avinguda quan per causes que encara es desconeixen ha patit un accident, i possiblement per la velocitat, el colp rebut ha resultat mortal.

 

Fins al lloc de l'accident el CICU ha mobilitzat fins al lloc del succés una ambulància del Server d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que no han pogut fer res pel conductor de la moto, una scooter de color negre, que ja havia mort en l'acte. S'estan ara intentant esbrinar les causes de l'accident i la identitat de conductor.

 

Un conductor detingut en estat d'embriaguesa a València

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del tràfic, després de pel que sembla conduir baix els efectes de l'alcohol i col·lisionar amb un altre vehicle, produint danys tant en el cotxe com en el mobiliari urbà. Un Policia Nacional que estava fora de servei va presenciar l'escena, va resultar lesionat en intentar immobilitzar el vehicle per evitar que escapara el detingut.