València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un accident a la V-30 provoca més de 10 quilòmetres de retencions

 Un accident està provocant importants retencions de més de 10 quilòmetres a la carretera V-30, en sentit cap al Port de València. L'accident s'ha produït prop de les 07.45 hores d'aquest matí al terme municipal de Manises i als pocs minuts ja havia produït més de 5 quilòmetres de retencions arribant  a l'enllaç de la citada carretera amb el by-pass i havia obligat a tallar el carril dret segons ha informat la Direcció General de Trànsit. 

A causa de l'accident altres carreteres han patit també retencions, ja que també s'ha produït un altre accident a la Pista d'Ademús tallant per complet el carril esquerre i provocant retencions de més de dos quilòmetres.

Un motorista resulta ferit en col·lisionar contra un cotxe en el barri del Cabanyal en València

Un jove motorista ha resultat ferit este passat dimarts en València al xocar contra un cotxe en el barri del Cabanyal, en València. El motorista, de 24 anys ha col·lisionat contra el turisme en l'encreuament dels carrers Juan Mercader i Millars, en el barri del Cabanyal. L'accident s'ha produït passades les 10.00 hores del matí en l'entorn de l'estació València-Cabanyal. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) l'impacte de la col·lisió sols ha afectat el conductor de la moto, mentre que el conductor del turisme ha resultat il·lés. Fins al lloc de l'accident Emergències ha mobilitzat una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) per a assistir al jove per politraumatisme. Una vegada estabilitzat, el ferit ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic Universitari de València.

 

 

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram