València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Agredix a un zelador per dir-li que no pot fumar en l'Hospital General d'Alacant

L'home estava en la Unitat d'Urgències Pediàtriques de l'Hospital
L'Hospital General d'Alacant, lloc a on s'ha produït l'agressió | Agències

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 32 anys per, presumptament, agredir amb puntades i punyades a un zelador de l'Hospital General d'Alacant que li havia recriminat que estiguera fumant en l'interior de la zona del Servici d'Urgències Pediàtriques del centre.

 

Els fets van passar a primera hora del dia 3 de juliol, quan en la zona del Servici d'Urgències Pediàtriques un zelador va recriminar a un home —que estava fumant en l'interior de l'hospital— que estava totalment prohibit fumar en les instal·lacions, segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

 

L'ara detingut, pel que pareix, va començar pegar colps en el mobiliari del centre per a, posteriorment, arremetre contra el treballador al qui, suposadament, va pegar puntades i punyades. En eixe moment, va haver d'intervindre el personal sanitari per a que parara l'agressió. A més, el zelador va requerir assistència en el Servici d'Urgències del mateix hospital.

 

Els agents van identificar al sospitós, el van localitzar i el van arrestar el 8 de juliol, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a un funcionari públic. L'home, del qui consten 74 detencions policials, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número quatre d'Alacant.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram