Alerten d'una perillosa pràctica feta per menors d'edat coneguda com el 'Joc de la mort'

Este hàbit, que ha sigut detectat en un IES de Granada, consistix en ofegar a algú fins a deixar-lo inconscient.
Alerten d'una perillosa pràctica portada a terme per menors d'edat coneguda com el 'Joc de la mort' | València Diari

 

La Policia Local de Granada ha detectat, a través d'una denúncia realitzada per les xarxes socials, a diversos menors d'un institut d'esta capital andalusa gravant-se amb el mòbil realitzant el repte del conegut com 'Joc de la mort', que consistix en ofegar a algú fins a deixar-lo inconscient. Uns fets que ja s'han traslladat a la Fiscalia, segons han informat fonts del mateix cos.

Els menors s'han gravat en l'exterior del centre

Es tracta de l'únic cas detectat fins al moment en Granada d'este perillós 'joc', en el qual menors de segon i tercer d'ESO s'han gravat en l'exterior del centre apretant-se el coll fins que la víctima queda inconscient, i l'han difòs en les xarxes socials, un assumpte sobre el qual la Policia Local va ser alertada amb un missatge privat a través de Twitter.

Després de tindre coneixement d'este fet, la Policia Local es va posar en contacte amb el director del centre, al qual «ja li havia arribat alguna cosa» d'este assumpte. Per este motiu, es va decidir actuar en l'institut, on este cos va impartir el dimarts als estudiants de segon i tercer d'ESO una xarrada per a explicar-los les «greus conseqüències» que pot comportar esta pràctica.

No han detectat més casos fins al moment

La Policia Local no ha detectat més casos en Granada fins al moment, encara que seguix en contacte per a este assumpte amb la direcció del centre i amb la Fiscalia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ALACANT: 15.000 pastilles de 'droga hipnòtica sexual' en l'aeroport" "CASTELLÓ: Jove de 22 furta i apunyala en una casa"