València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Apareix una balena de 4 metres morta en una platja d'Elx

Fa uns dies ja es va vore una tintorera en la mateixa zona
Imatge compartida per la Policia Local d'Elx | Policía Local Elche

Una balena de l'espècie cap d'olla negre d'aleta llarga d'uns quatre metres de llarg va aparéixer morta este diumenge en la platja Arenales de Sol d'Elx, segons va informar el 112 en el seu compte de Twitter.

 

El cetaci va aparéixer encallat en la vora del mar a meitat matí del diumenge, fet pel qual el 112 va rebre una desena de telefonades al respecte, i des d'ací van alertar a la Policia Local d'Elx.

 

La pròpia Policia ha manifestat que podia ser el cadàver del mateix animal que des de feia dies "rondava la vora del mar", i han explicat que experts de la Universitat de València van a examinar l'exemplar una vegada fóra retirat.

Feia dies ja la van vore prop de la vora del mar

El cos sense vida d'esta balena, d'una de les espècies més grans del Mediterrani, podria ser el mateix que el dia 6 d'abril ja va ser avistat a uns 50 metres de la vora de la mateixa platja, abans que tornara a endinsar-se cap al fons del mar.

 

Les restes d'este mamífer aquàtic van ser depositades en les dependències de l'empresa de neteja Urbaser, que va ser l'encarregada de recollir el cos del cetaci.

Un tauró en la mateixa platja

Segons informa el diari Información, en els últims dies també va ser vista en el mateix tram de platja una tintorera a uns quatre metres de la vora del mar, que es va arrimar cercant aliment i que més tard tornà a submergir-se per a no tornar a ser vista.