València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Apareixen llaços grocs a la CV-149 entre Castelló i Benicàssim

Apareixen llaços grocs a la CV-149 entre Castelló i Benicàssim | Grup Municipal Popular de Castelló

 

Han aparegut este matí llaços grocs penjats en els ponts que estan per damunt de l'autovia CV-149 que unix la ciutat de Castelló amb la població de Benicàssim, este municipi de la comarca de la Plana Alta. Segons ha informat el portaveu adjunt del PP de Castelló, Juanjo Pérez Macián, després de rebre «nombroses» notificacions de veïns de la Ciutat.

  

Fa dos mesos varen ser penjats en l'Estació del Nord a València

  

Prop d'una vintena de llaços grocs varen ser penjats durant la nit del 5 del passat setembre del reixat de la façana de l'Estació del Nord de València, una col·locació que es va detectar durant la matinada, encara que tots ells ja s'havien retirat, segons vàren informar fonts de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif).

  

El personal de seguretat de l'estació va trobar els llaços grocs lligats «des del carrer» en el reixat frontal que envolta l'edifici modernista. Després de detectar-los, els vigilants van avisar a la Policia Nacional, segons les mateixes fonts.

   

Els agents van rebre l'alerta al voltant de les 4:00 o 5:00 hores, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional. Els llaços es van retirar posteriorment.