Arriben dos pasteres amb 28 persones a bord a Pilar de la Horadada i Altea

Dos de les persones estan en un hospital
Han arribat 28 persones | Europa Press

Dos pasteres amb 28 persones a bord han arribat durant la nit d'este dijous i el matí d'este divendres a Pilar de la Horadada, en el Baix Segura (Alacant), i a la platja de l'Albir en Altea, en la Marina Baixa (Alacant), segons han informat fonts de Guàrdia Civil i Creu Roja a Europa Press.

La primera embarcació ha arribat cap a les 22.51 hores en la zona del port deportiu de Pilar de la Horadada. Dins de l'embarcació es trobaven 16 persones, entre els que hi havia una dona, que ha hagut de ser traslladada, al costat d'un altre dels hòmens, a un hospital per presentar quadres d'hipoglucèmia. Els altres presenten millor estat de salut.

L'últim albirament s'ha produït este mateix matí, cap a les 08.00 hores, a la platja de l'Albir en Altea. Dins de l'embarcació viatjaven 12 hòmens, que presenten aparent bon estat de salut i estan pendents de ser traslladats al port d'Alacant per a fer-se les respectives proves de PCR, tal com dictamina el protocol per a detectar possibles casos de coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit un motorista en un accident en Orihuela" "Greu ferit en un accident de trànsit en la Vall d'Alba"