València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Atropellament d'un patinet a una vianant en la ciutat de València

Els fets van ocórrer la nit d'aquest dimarts.
El patinet elèctric comença a estar molt present a la ciutat. | Cedida

 

Ahir de nit es produïa un atropellament per part d'un patinet al carrer Cronista Carreras de València. Els fets van ocórrer a les deu de la nit, quan el conductor del patinet no va poder esquivar una dona i la va atropellar, xocant amb ella. La víctima va ser atesa per vianants que es trobaven a la zona en el moment dels fets

Aquest succés se suma a altres incidents protagonitzats en els últims temps pels patinets, un mitjà de transport que comença a estar molt present a la ciutat, i està generant algunes polèmiques.

Recentment, el passat 18 de desembre, es produïa altre accident a València, al carrer Doctor Álvaro López, en aquest cas entre un cotxe i el conductor d'un patinet elèctric. Els fets van ocórrer a primera hora del matí, quan, segons informava la Policia Local, el patinet elèctric es va botar un senyal d'stop i va xocar contra un vehicle.

A més d'una patrulla policial, una ambulància va acudir fins al lloc dels fets per a assistir el conductor del patinet, de 28 anys, que va resultar ferit per la col·lisió. A causa de l'impacte va eixir disparat diversos metres i va patir ferides en la cara. Una ambulància el va traslladar fins a l'Hospital Clínic. El jove ferit circulava sense cap llum a pesar que encara no havia eixit el sol.

Una nova regulació

Des de l'Ajuntament de València ja es prepara una nova regulació en aquest sentit. El Regidor de Mobilitat del consistori, Giuseppe Grezzi, ja va apuntar mesos enrere alguns aspectes inclosos en l'esborrany de la nova ordenació pel que a fa a l'ús de vehicles de mobilitat personal. Així, els patinets elèctrics, com també les bicicletes, no tindran permís per a estar en les voreres. Per altra banda, respecte als patinets, se'ls aplicaran diferents mesures i normes de circulació en funció de la seua grandària i velocitat. Cal recordar que aquest tipus de vehicle pot superar els 20 quilòmetres per hora.