València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Els bombers extingixen dos incendis que s'havien produït en dos edificis a Aldaia i la Vall d'Uixó

En total han sigut desallotjades 35 persones
Tasques de rescat dels bombers en la Vall d'Uixó | Diputació de Castelló

 

Un incendi s'ha produït esta passada matinada de diumenge en un edifici de la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, s'ha rescatat a dos persones que es trobaven dins del pis en el moment de l'incendi i que s'han vist afectades per aquest. Els fets han ocorregut al voltant de les 4.45 hores del diumenge, quan es va alertar que s'havia originat un incendi en un tercer pis d'un edifici de quatre altures en el carrer Salvador Allende de la localitat. Fins al lloc del sinistre es van mobilitzar dos dotacions del parc de la Plana Baixa, que en arribar van rescatar de seguida les dos dones que es trobaven en el pis superior a la vivenda incendiada i que estaven sent afectades pel fum. Al mateix temps, altres efectius procediren a l'extinció de les flames. L'incendi es trobava ja molt desenvolupat quan van arribar els bombers. 

Al voltant de les 5.15 hores es va arribar a controlar l'incendi que va deixar, per altra banda, totalment afectada la vivenda en una habitació per les flames, i la resta de la casa molt afectada pel fum. Les ocupants de l'habitatge, dos dones també, van eixir per sí mateixes de l'interior però presentaven símptomes d'intoxicació pel fum.

En total, 25 veïns van ser desallotjats per la Policia Local i la Guàrdia Civil, dels quals el Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) va atendre a quatre, sent dos d'ells traslladats a l'hospital. L'extinció total de les flames va arribar hores després i el servei va finalitzar a les 7.15 hores.

 

Un altre incendi en Aldaia desallotja 10 veïns

Els bombers rescatant els afectats per l'incendi en Aldaia | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Unes hores després, al migdia del mateix diumenge, un altre incendi es va produir en un habitatge del municipi d'Aldaia, a l'Horta Oest. Segons el Consorci Provincial de Bombers, les flames van obligar a desallotjar 10 veïns de l'immoble. El foc v començar al voltant de les 14.10 hores d'este diumenge en el tercer pis d'un edifici situat en el carrer Sant Bàrbara d'esta localitat. Es desconeixen les causes del foc, però en qualsevol cas les flames van poder-se extingir amb rapidesa, concretament a les 14.35 hores. Fins al lloc del sinistre van acudir un total de tres dotacions del parc de Torrent del Consorci Provincial de Bombers de València els quals van actuar amb rapidesa.