València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Busquen a dos agressors sexuals d'una treballadora de l'hospital de la Vila Joiosa

Els dos homes anaven amb cascos integrals, encara que la dona ha pogut reconéixer un tatuatge
Imatge de la concentració organitzada a les portes de l'hospital | Europa Press

 

La Guàrdia Civil cerca a dos homes per una presumpta agressió sexual a una treballadora de l'hospital de la Vila Joiosa, a la comarca de la Marina Baixa, ocorreguda en un dels camins que conduïxen a l'aparcament del centre, a última hora d'aquest dilluns, quan la dona acabava el seu torn de treball.

    

Els fets es van produir entorn de les 22:12 hores, segons han confirmat fonts de la Comandància provincial d'Alacant i de la Gerència de l'hospital, on s'ha celebrat una concentració de condemna i en protesta per l'ocorregut.

    

La dona va ser agredida quan, en acabar el seu torn, procedia a deixar coses en el seu cotxe per a tornar a la seua ciutat de residència. Els presumptes agressors van intentar furtar-li la bossa i després van tractar d'agredir-la sexualment, encara que la víctima es va resistir i va evitar que consumaren l'agressió.

  

Els dos homes anaven amb cascos integrals, encara que la dona ha pogut reconéixer un tatuatge. La treballadora va aconseguir telefonar al 112 i va ser atesa pels seus companys i ha rebut atenció psicològica. La investigació està en mans de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, mentre l'equip de seguretat del centre sanitari estudia les imatges de les càmeres per a tractar de localitzar als supòsits agressors en el cas que tornaren a passar per l'hospital.

 

Una concentració en senual de repulsa als fets

 

Per part seua, la Junta de Personal i l'equip directiu de l'Hospital de la Vila Joiosa han celebrat aquest dimarts una concentració a les portes del centre de «repulsa» per «atacs, desgraciadament, cada vegada més comuns cap a les dones», un fet que és «terrible».

    

La gerent del centre, Rosa Louice Sereceda ha explicat que la treballadora va eixir de treballar a les 22:00 hores i va ser assaltada en un camí «un poc allunyat», ja que l'empleada va entrar al seu lloc a les 15:00 hores i no va trobar lloc en l'aparcament.

    

En haver ocorregut l'agressió al final de la jornada laboral, segons la gerent, es considera un fet «in itinere», per la qual cosa la Conselleria de Sanitat «recolzarà a la treballadora en tot, pel seu lloc».

    

La responsable ha recordat que hi ha pressupostada i «a punt de començar ja» la construcció d'un nou aparcament amb «perfecta il·luminació i càmeres» i ha afegit que demanaran a l'Ajuntament que il·lumine millor la carretera encara que els fets van succeir en un camí i «és més difícil».