València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Cinc anys de presó per a un pare que va abusar sexualment de la seua filla a Castelló

Els abusos van ocórrer en una platja davant d'un xiringuito

Un home es va asseure ahir en el banquet dels acusats de l'Audiència Provincial de Castelló per un delicte d'abús sexual a la seua filla quan els dos es trobaven en un xiringuito de la platja del Grau de Castelló. L'home s'enfronta a cinc anys de presó tot i que insistix en la seua innocència. Els fets es remunten a juliol del 2017 quan pare i fill anaren a la platja del Grau de Castelló i es van asseure en unes hamaques pròximes a un xiringuito. Un dels testimonis citats ahir fou un dels cambrers del xiringuito el qual va assegurar haver vist com l'home li feia tocaments a la xiqueta mentre estaven tombats en l'hamaca del bar, i davant de tota la platja. El treballador es va mostrar convençut ahir, i va afirmar haver sigut testimoni del delicte d'abusos a la menor, que aleshores tenia nou anys. Segons ha avançat 'El Periódico Mediterráneo', el treballador es va sorprendre per allò que veia, però per a estar segur va cridar a un company i li va preguntar si veia el mateix que ell. «No era un fet normal. Li estava clavant mà i la xiqueta no s'immutava. Pareixia una cosa habitual. Així que vaig cridar a un company meu i li vaig preguntar si veia el mateix que jo». «Açò és un tema seriós; li vaig demanar l'opinió a un company perquè no volia equivocar-me», va dir. A continuació va afirmar que l'acusat es va adonar que l'estaven observant i se'n va anar ràpid i sense pagar. 

L'altre cambrer va corroborar la versió del seu company, responent a les preguntes del fiscal del cas, que l'home li acariciava els genitals a la menor i mirada sense parar al seu voltant- Li posava la mà en la cama, segons el relat, i a continuació li tocava la zona genital. «Em va paréixer que per a la xiqueta no era cap sorpresa» va revelar l'hostaler. Va reafirmar també que l'acusat mirava al seu voltant per a assegurar-se que ningú els estava mirant.

Per altra banda, el processat va manifestar una versió totalment diferent a la dels cambrers, assegurant que no havia tocat mai la seua filla. Segons la seua versió, aquell dia van anar a la platja i ella es va menjar una hamburguesa. L'home va dir que «potser li llevara la terra» però va negar els tocaments. La mare, per un altre costat, va ser cridada també com a testimoni i va dir que no volia que la xiqueta anara amb el seu pare perquè aquest bevia i havia sigut alcohòlic. Malgrat això, va dir que no creia que ell fóra capaç d'abusar de la seua filla. La dona va renunciar a la indemnització per a la menuda i va dir que «si haguera passat alguna cosa aquell dia, ella m'ho haguera dit». La Fiscalia ara demana cinc anys de presó per al pare, així com altres deu de llibertat vigilada. La defensa sol·licita la lliure absolució. El judici va quedar ahir vist per a sentència.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram