València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Clive Arrindell, el Calvo de la Loteria, segueix treballant en el teatre i la televisió

L'intèrpret ha participat en la primera temporada de la sèrie de Netflix, The Crown
Imatge d'arxiu de Clive Arrindell, el Calvo de la Loteria. | Cedida

 

Enguany, l'anunci del Sorteig del Gros de Loteries i Apostes de l'Estat dirigit per Alejandro Amenábar ha generat una gran quantitat de crítiques en les xarxes socials per la seua poca credibilitat. Molts usuaris han criticat que la història entre un extraterrestre i un humà és igual de probable que et toque la pròpia Loteria de Nadal, tal com explica ‘El País’.

Molts altres van apel·lar al passat i van manifestar la seua enyorança pel conegut Calvo de la Loteria, el cèlebre personatge que entre 1998 i 2005 va protagonitzar l'anunci en qüestió.

Dotze anys després, la gent encara ho recorda. La imatge del mag misteriós de la bona fortuna interpretat per Clive Arrindell s'ha convertit en un gran referent nadalenc.

 

 

Per açò mateix, la companyia va decidir prescindir d'ell l'any 2006, ja que el personatge feia ombra al propi sorteig, malgrat que encara li quedava un any de contracte. Segons l'empresa el missatge estava perdent importància i per açò van prendre eixa decisió.

Actualment, Arrindell contínua residint a Londres, la ciutat a la qual es va mudar quan era xicotet i contínua treballant en el teatre i la televisió. La seua última aparició ha sigut en la primera temporada de The Crown, la sèrie de Netflix que explica el regnat d'Isabel II d'Anglaterra.

 

A dia de hui evita concedir entrevista, però sí les va fer en el passat. En diverses d'elles va confessar que no li haguera importat continuar uns quants Nadal més amb la Loteria. 

La seua relació amb el personatge en qüestió és realment complicada, ja que intenta fugir d'ell, però ho ha ressuscitat en diverses campanyes publicitàries posteriors, una per a l'ONG Acció Contra el Fam l'any 2013 i una altra per a la marca de cervesa Estrella Galícia en 2014.

Imagen de Clive Arrindell en la serie de Netflix, The Crown. | Cedida

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram