València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El col·legi de la xica morta a València demana respecte a la seua intimitat i col·labora per a esclarir els fets

La menor s'hauria precipitat des del quart pis del col·legi i ha mort en l'acte
El col·legi de la xica morta a València demana respecte a la seua intimitat i col·labora per a esclarir els fets | Cedida

 

El col·legi El Pilar de València ha realitzat una crida a «guardar el respecte i la intimitat deguda» de la xica de 17 anys que ha mort aquest dimecres en precipitar-se pel buit d'una escala del centre, en un cas que la Policia Nacional investiga i en el qual es remena la hipòtesi d'un suïcidi.

  

La direcció del col·legi ha expressat les seues condolences a la família i amics de la xica i ha explicat que col·labora amb les autoritats per a l'esclariment del succés, després d'activar «tots els protocols establits».

 

«Suport i respecte a la intimitat de la família i la de l'alumna»

Imatge d'arxiu de El Pilar situat a l'Avinguda Blasco Ibàñez de València | El Pilar

   

«Tant la direcció del centre com la titularitat i tota la comunitat educativa lamenten profundament aquest dolorós succés que ha suscitat en tots els membres del col·legi una enorme tristesa i commoció», ha manifestat El Pilar en un comunicat.

 

«Sentim moltíssim el dolor de la seua família i si hi ha alguna cosa que puguem fer per ells saben que poden comptar en tot moment amb la nostra solidaritat, suport i respecte a la seua intimitat i la de l'alumna», ha afegit la direcció, per a «pregar a Déu que els concedisca la fortalesa necessària per a afrontar aquesta irreparable pèrdua».

La menor s'ha caigut des del quart pis

 

Fins al centre s'han desplaçat tant els equips de suport psicològic de la Conselleria d'Educació com de Sanitat, així com els de resposta immediata en emergències (ERIE) psicosocial de Creu Roja. Aquests últims finalment no han intervingut, segons informa l'organització.

 

El col·legi de la xica morta a València demana respecte a la seua intimitat i col·labora per a esclarir els fets | Cedida

 

Els fets s'han produït en el matí d'aquest dimecres en aquest centre concertat situat en l'avinguda Blasco Ibáñez de València. La menor s'hauria precipitat des del quart pis del col·legi i ha mort en l'acte, per la qual cosa no ha sigut necessària la intervenció dels efectius sanitaris.