València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un cotxe bolca a l'AP-7 a l'altura d'Oliva quedant atrapada la seua conductora

La conductora, que era l'única ocupant del vehicle, sofria atrapament mecànic
Un cotxe bolca a l'AP-7 a l'altura d'Oliva quedant atrapada la seua conductora | CICU

 

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana era alertat a les 14:23 hores mitjançant una telefonada al 112, que un cotxe havia bolcat a l'AP-7 al quilòmetre 599,5 direcció cap a Alacant, i a l'altura d'Oliva, a la comarca de la Safor.

Un cotxe bolca a l'AP-7 a l'altura d'Oliva quedant atrapada la seua conductora | CICU

 

La conductora sofria un atrapament mecànic

 

Fins a la zona s'ha mobilitzat una dotació de bombers procedent del parc d'Oliva i una altra dotació des de Gandia. En arribar els serveis d'emergència s'han trobat el vehicle bolcat lateralment. La conductora, que era l'única ocupant del vehicle, sofria atrapament mecànic. Els bombers han procedit a extraure-la per una porta del vehicle amb la taula de rescat, i els mateixos mitjans sanitaris s'han fer càrrec d'evacuar.

Un tràgic accident mortal a Vila-Real

 

Un home ha perdut la vida esta passada nit de dimarts al patir un accident a Vila-real. El motorista ha patit un accident en l'avinguda Matilde Salvador de la localitat de la Plana Baixa. Fonts municipals han confirmat que el motorista circulava ahir per la nit a hora no precisada per esta avinguda quan per causes que encara es desconeixen ha patit un accident, i possiblement per la velocitat, el colp rebut ha resultat mortal.

 

Fins al lloc de l'accident el CICU ha mobilitzat fins al lloc del succés una ambulància del Server d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que no han pogut fer res pel conductor de la moto, una scooter de color negre, que ja havia mort en l'acte. S'estan ara intentant esbrinar les causes de l'accident i la identitat de conductor.