Torna a cremar la fàbrica de reciclatge de la Pobla Llarga 15 dies després

És la mateixa fàbrica que va cremar fa 15 dies i que va provocar talls de llum en el poble
Leer en español
Imàtgens del segon incendi en la fàbrica de reciclatge de la Pobla Llarga | Bombers de València

 

Torna a cremar la mateixa fàbrica de reciclatge de la Pobla Llarga. L'incendi, declarat la nit de dimecres en la part exterior de l'empresa, a on tenen tots els residus, ha fet que el Consorci Provincial de Bombers estiguera treballant tota la matinada en l'extinció. Fins a la població de la Ribera Alta es van desplaçar bombers dels parc de Xàtiva, Alzira i Ontinyent, segons informen els bombers per les xarxes socials. Han requerit l'ús d'una pala per a poder enterrar els residus i sufocar les flames.

 

Tercer incendi en una fàbrica de reciclatge este mes

Es dona la circumstància que és el tercer incendi en una fàbrica de reciclatge este mes de maig en la província de València. Si el primer es va produir el dia 9, en esta mateixa empresa, el segon va passar el diumenge passat, fa només tres dies, en una empresa de Caudete de las Fuentes (la Plana d'Utiel–Requena). I encara no fa tampoc una setmana, es va declarar un altre incendi en una fàbrica de reciclatge en Almassora, en la Plana de Castelló, el dia 17 de maig.

 

L'incendi ha cremat entre 3.000 i 4.000 m2 de la fàbrica | Bombers de València

 

Els incendis en empreses de tractament de residus sempre tenen els seus riscos, ja que poden provocar columnes de fum tòxic que poden dirigir-se cap als nuclis habitats més pròxims. En els casos que ens ocupen, els bombers van demanar a les poblacions afectades que tancaren les finestres, però van advertir que el fum no era perillós. Amb tot, en el cas de la Pobla sí que es va donar la circumstància que el foc va afectar un pal de la llum i va deixar sense electricitat uns quants carrers del municipi de la Ribera. Per sort, i segons els bombers, l'incendi d'anit de la Pobla Llarga ja està controlat.

 

També pots llegit...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!