Un jove de 17 anys denuncia una agressió homòfoba a València

Imatge del jove agredit a València
Imatge del jove agredit a València

 

“Haver de patir això per ser com soc, sent el mes de l’orgull. Després diem que no hi ha homofòbia” així ha denunciat Eric, l’agressió homòfoba patida en la nit de Sant Joan a València. El jove de 17 anys va ser agredit dijous passat per uns xics que li van propinar una pallissa, provocant-li un tall en la cella i diversos colps per tot el cos.

El jove anava acompanyat d’un amic i en passar per la plaça Hondures, uns xics van començar a increpar-los i cridar-los “maricons”. Així mateix, ha explicat que després dels crits “li van pegar una punyada en la cara i va caure a terra. Després de caure a terra mig inconscient, li van continuar pegant entre dos i li van robar el mòbil”.

 

 

El seu amic va poder escapar dels agressors i immediatament unes amigues van dir la policia. No obstant això, a l’arribada dels agents a la zona del succés en la plaça Hondures, els agressors havien fugit.

Les mostres d’afecte i suport al jove valencià en les xarxes socials no han parat ni un minut, entre elles la de l’alcalde de València, Joan Ribó. Ribó ha denunciat esta agressió a través de les seues xarxes socials i ha qualificat de “repugnant” i “covarda” que agredisquen a una persona per la seua orientació sexual.

 

 

A més, també han condemnat els fets l’Observatori valencià contra LGTBIfobia, així com representants polítics com la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, qui “li ha enviat una abraçada al jove” i li ha demanat que “no deixe de ser ell mateix”.