Desallotgen el parc aquàtic de Aquopolis a Cullera per un incendi en una muntanya pròxima

El servei d'emergències ha establert la situació 1 del Pla Especial Front Risc d'Incendis per la proximitat de l'incendi.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat (CCE-GV) ha informat que s'ha declarat un incendi en una muntanya de Cullera pròxima del parc aquàtic de Aquopolis. La proximitat del foc ha obligat els bombers a desallotjar de manera preventiva les instal·lacions.

Així ho ha informat a través de les seues xarxes socials el servei d'emergències sobre les 16.00 hores d'este dissabte, que ha establert la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).Fins al lloc s'han mobilitzat dos dotacions del Consorci de Bombers de València, una unitat de Bombers forestals de la Generalitat Valenciana amb una autobomba, un agent mig ambiental, un avió i una unitat de prevenció d'incendis per a apagar el foc.

Situació 1 del PEIF

Este pla es declara quan és provocada per un o diversos incendis forestals que, en la seua evolució previsible, puguen afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal.

Els incendis podran ser controlats amb els mitjans i recursos del Pla, per a l'extinció del qual, puga ser necessari la incorporació de mitjans extraordinaris.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Guàrdia Civil investiga als presumptes autors del robatori d'una tona i mitja d'alvo" "Un Policia Nacional evita que un jove surt-te per la finestra del saló del seu domicili"